Hazalk92 Merhabalar bebeğim doğmasına 3 buçuk ay var , indirim gelmiş sleepy marka , 30 tl olan paket indirimden içinde bebek bezi bebek alt açma ıslak mendiller vs var alan varmi,? Aldıktan sonra yorumlara baktım bazıları memnun bazıları memnun degil ☺☺
Senaakif Hazalk92 yengem prima kullanıyordu çok övmüşler alıp kullandı şuan çok memnun tanıtım aşamasında olduğu ıcın ındırımde bence dıyor ama bence stok yapma bazı bebeklere bazı markalar pışık yapıyo dener bakarsın öyle alırsın 🤗❤
Alinmavi Hazalk92 benim duydugum herkes memnun prima kullananlar da farkbyok diye fiyat avantajindan sleepye gectiler. Ben yeni dogan icin prima premium care almistim ama sleepynin merhaba paketi uygun diye ondan da aldim. Daha kullanmadim ama cok hosuma gitti gercekten asiri uyguna gelcek bebegim de umarim sever. İlk haftalarda sulu kakayi tasiriyor diyorlar bakalim denicez. Tasirirsa primadan devam ederim. Tasirmazsa prima bir paket aldim zaten sleepyden devam ederim.
YavuzSeliminannesi @Hazalk92# Ben 15 gün önce doğum yaptım ve kulaniyorum çok da memnunum.memnun kalmaya lar için bişey diyemicem
Hazalk92 YavuzSeliminannesi inshallah ya ya caim uygunda gelecek ay diyorum 2 paket daha alayim falan zaten en çok ihtiyaç duyulan bebek bezi islakmendil
3bebe1anne_2021 Benim 20 günüm var bende aldım ıslak mendilini falan beğendim ama arkadaşların da dediği gibi bazı ürünler bazı bebeklerde aynı etkiyi yaratmıyor o yüzden bir paket aldım memnun kalırsam devam edeceğim.
Annesed 100lük paket daha avantajlı biz ondan aldık kullanan tanıdıklarım memnun nasipse mayısta da biz kullanılacaz 🙏
Mercimek-tanesi Bursali merhaba ebebek te satiliyor. Bende bursaliyim ebebek olan avmlerden kendinizde alabilirsiniz .
Mercimek-tanesi Bursali rica ederim malesef marketlerde yok bende bakmistim. İnşallah bez yararda kullanirsiniz uzun sure😊
Guloo68 Sibel Paket şeklinde 1 numara 2 numara bebek bezi bebek bakım örtüsü ıslak mendil var içinde 😊
Sibel Guloo68 bu yenidoğan paketini alsam bebek için Uygundur yanı kilosu için baya alacam şimdi alsam küçük gelirse sıkıntı olmasın dıye🙄
Yahyaaliannesi Bende aldım yenidoğan paketlerinden netten aldım bende 2 gün içinde geldi araya hafta sonu girmesine rağmen. Birde 50 tl yi geçince kargo ucretsizdi o şekilde aldım. İnşallah bizde memnun kaliriz😊