esss_92 Merhaba kızlar yüzük testini deneyen oldu mu aranızda bilinen en eski yöntemlerden diyorlar yuvarlak dönünce kız, ileri geri sallanınca erkekmiş🌸🌸
melike81_ esss_92 ben ona inanmıyorum da cinsiyeti öğrenceğim gün denemiştim oval olduydu doğru cıkdı ama ben kendımde tahmin ediyorum cinsiyet kendi tahminimcede doğru çıkdı .)
yagmurrrra esss_92 şaka gibi benim tuttu ilk erkek çıkıyordu ondan sonra iki tane kız çıkıyordu 3 çocuk diyordum 3 ne alaka yapmam yalan. Oğlum oldu şimdide ikizlere hamileyim cinsiyetlerini bilmiyorum ama
Svvl esss_92 yüzüğü denedik,bıçak makas gibi bir şey vardı birinin üstüne oturdum bilmeden onda da kız çıktı 😂
Brkn esss_92 bende denedim bendede kız gösterdi yuvarlak döndü hayırlısıyla bekliyorum cinsiyetini bakalım umarım hayırlısıyla kız çıkar
Edaa01 esss_92 bende denemiştim hala da denedigim oluyor degişiyormu diye bakıyorum😁 her seferinde aynı sonucu alıyorum dairesel dönüyor inşallah 🥰🤲🏻
melike81_ M-Y2020 usg ve bilgilerle burda denk gelirsem bakıyorum da ınstg da sayfm var buraya yazamam uyarı atıyorlar burdan bakarım ama
Kdrr_ozdmr34 B nimde bıçak makas koyuldu ben bıçağa oturmuştum bıçak erkek makas kız diyorlar erkek olucak hiç byle bişey yapmamıştım😂😂😂😂