birheyecanlikizannesi temizlik için birini çağıracağım kendim yapmayacağım, kaçında haftada yaptırmak mantıklı, 35. Haftadayım şuan
Tubayo birheyecanlikizannesi ben 35 te detaylı yaptırdım 38 de de günlük yapılacaktı ama 36 da doğum yaptım
mervemurat16 birheyecanlikizannesi şimdiden yaptırın bence ben 29.cu haftamda aldım komple temizlik için.Bayağı götürür diye düşündüm doğuma yakın dip köşe yapıcam sadece cam silme vs yapmicam
KuzeyinAnnesi10 birheyecanlikizannesi 30 dan sonra yaptım ben elim surkeli üstünde olunca temiz kalıyor yine son 37 gibi eşim temizleyecek
denizalismom birheyecanlikizannesi ben 37. Haftada izne ayrılacam o gün çağırmayı düşünüyorum şuan 24 haftalığım
Samiree Tubayo kuzum pardon bisey sorucam. 36 hafta dogum yaptiniz bebek kuveze dustumu acaba? Bende su an 36+2 gundeyim rahim agzi kisaligi var doktor ciddi yatak rejimi soyledi cok endiseliyim su an
Tubayo bbaby44 benim o zamanlar haftalık gelen vardı ona yaptırmadım başka 3 kadın çağırdım. Evde aklına gelen ne varsa perdeler dolap içleri dahil 2.500 ödedim
Sevde96 birheyecanlikizannesi Bence tam zamanı, sonrasında da elinizi çekmez temiz tutmaya çalışırsanız daha kolay olur sizin için.
susaMom_ birheyecanlikizannesi Ya ben henüz 8. Haftamdayım dün temizlik yaptırdım dip köşe birazda yardımcı oldum çamaşır suyunun bana zararlı olduğunu bilmiyordum el temasım ve doğal olarak soludum da sizce bir şey olur mu vicdanen rahatsız oldum
birheyecanlikizannesi susaMom_ bir seferden bir şey olacağını sanmıyorum, ben de hamile olduğumu bilmeden porçöz kullanmıştım banyoda çok şükür bir şey olmadı, artık dikkat edersiniz sorun olmaz bence