bademommss__ Kızlar dünden beri bebeğin hareketleri azaldı ve cılızlaştı ve karnım sertleşip toplanıyor bunu yaşayan var mı
Nili4321 bademommss__ doktora sorduğumda eğer sırt üstü uzandığında karnın her yeri aynı sertlikte (alın kadar sert ise) sıkıntı dedi. Bir taraf yumuşak bir tarafta sert normalmiş ama uzanır pozisyonda dediğim gibiyse sıkıntı diğer türlü herkesin sert olurmuş zaten
naneliseker_ bademommss__ bazen azalıp bazen çoğalır çok hiç hissetmesiniz o zaman doktora görünün:) gün boyu 10 20 hareket yeterli diyorlar ama bilemiyorum.
gzdeylcn bademommss__ artık yeri daraldığı için hareketlerini çok sık hissetmeyebilirsin bebiş sıkışıyor ister istemez hareket fazla edemiyor 🥰
bademommss__ Nili4321 tesekkur ederim kontrol gunume daha var ilk gebelik olunca da her seyden evham yapar oldum
FtmaBlt 33 haftalık da bazen benim de oluyor hatta karında sertleşme ve ağrı da oluyor sanırım yalancı sancı oluyor
bademommss__ @naneliseker_ @gzdeylcn tesekkur ederim kızlar birden hareketler kesilince korktum bir de sertlik olunca🙏
Elamomy bademommss__ cok sertlesıyorsa erken dogum riski de cıkıyo sureklı kasılmıssa doktora gorun devam ederse
gzdeylcn bademommss__ benim de o haftalar da çok sertleşmem oluyordu 39. Haftada doğum yaptım içini ferah tut bir şey olmaz Allahın izni ile sağlıklı kucağına alırsın inşallah 🥰❤️