aynenkezoaynen Benimde Sat 16 ekim bugün tam 6+2 de ilk kez kontrole gittim şükürler olsun keseyi de gördüm kalp atışını da duydum akıllı bıdığımın üzmedi annesini😍😍❤️
Pinaargunes aynenkezoaynen oy benim de 6+4 haftalgm 5+4 de gittigimde kese gozuktu fakat bebis yoktu folik asit yazdi 10 gun sonra gel dedi 5 aralikta ikinci kontrolum ins bizde görüp duyarız 💖🙏
Amanguzelyavasyuru bedaat 6+5 şuan dün kontrole gittim kese bebek göründe ama çok küçüktü kalp atışı duyulmadı.Haftaya tekrar gel dedi
Amanguzelyavasyuru Kubraademir benimde dün 6+4 tü bebek kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.Doktor çok küçük haftaya bir daha bakalım dedi.Ultrasona göre 6+1 göründü benim bu arada.
BuseBora bedaat bugun gittim 6+2 hafta dedi keseyi ve bebeği gördük ama kalp dinletmedi ısrarla sordum ben ekranda görüyorum kg mi EKG mi ne var pozitif dedi dinlemeyide cok istemiştim ama devlet hastanesi olunca doktorun dediğinin üstüne pek konuşulmuyor maalesef
Pinaargunes Elanur34 benimde kasık ağrılarım sırt bel oluyo doktora sordugum da rahim büyüdüğü için normal demişti.💖🙏
Elanur34 Pinaargunes folik asit bende kullanmıyorum canım belki bende de görünmeyecek belki kese var çocuk yok olabilir bilmiyorum kullanmadım çünkü
aynenkezoaynen Pinaargunes yaa inşallah canım benim dünyanın en güzel sesiydi sanki😍 rabbim tez zamanda duymayı nasip etsin inşallah göz aydınlığı versin🙏
Pinaargunes Elanur34 ben şuan kullanıyorum 4 haftalikke ogrenmistim ilk kontrolumde verdigi icin basladim kullan bence yine bi doktorunla gorus 💖🙏😍
sumeyye-11 kızlar ben de bugün gittim dra uygulamaya göre 6+2 ama dr 5+5 dedi kese göründü beta en son 4189 du. 8 aralıkta tekrar çağırdı kalp atışı için. ama anlamadığım kanamam yok dediğim halde progestan verdi, böyle olan oldu mu
bulleya Nur_beyza kesinlikle bir-iki doktora gidip farklı görüş alın. Cumartesi kalp atışı var denilen bebeğime dün yok denildi,aynı gün başka doktora gittik hem bebeği hem kalp atışını duyduk gördük.
Hum_1 Fts123 ilki haziranda kimyasal oldu bu ikinci inşallah sağlıklı gidiyor haftaya cuma gidicem doktora o zaman kalp atışına bakıcak ilkinde keseyi bile görememişti direk kan değerim düşmeye başlamıştı bunda kan değerlerim gayet iyi gidiyo olursa tabi ilk bebişimiz olucak o yüzden korkularım endişelerimiz var tabi canım senin de ilk mi