Fts123 bedaat bej bugün 6+1 im geçen hafta gitmiştim kese göründü bebek yoktu cuma günü tekrar gideceğim
Sergul1425 bedaat adet tarihine göre 7+2 ama dün gittim doktor 6+4 dedi çok şükür kalp atışını duydum darısı bekleyen herkese inşallah 🤲
yenidenanne34 bedaat ben 5+2 de gittigimde sadece keseyi gördüm sonra 6+4te gittim bebegi ve kalp atışlarını gördüm ama ultrasonda 7 hafta çıktı
bedaat Fts123 evet geçen hafta ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdı Fts123 bebeğin görünmesi için zaten erken değil mi?
Fts123 bedaat inanın bilmiyorum ilk gebeliğim çok endişeliyim aslında o yüzden Rabbim onalri konurun kucagimiza alalım sağ salim
Kubraademir Merhaba, 6+4 günlüğüz bugün doktora gittik kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı bu durumla karşılaşan varmı sonrasında duyulurmu
Fts123 Kubraademir zayıf oldugu için duyulmayabikiuirmus inşallah ileriki zaman da duyarsınız hem erken dinlemek bebegede zarar verebilirmis
Amanguzelyavasyuru Kubraademir benimde dün 6+4 tü bebek kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.Doktor çok küçük haftaya bir daha bakalım dedi.Ultrasona göre 6+1 göründü benim bu arada.
Hum_1 Fts123 hayır sadece keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışına bakıcaz dedi doktorum olumsuz bişey demedi kötü bi durum olursa erken gel dedi sadece şükür şu an olumsuz bişey yok
susaMom_ Nur_beyza Bence 8. Haftaya kadar bekleyin ya da başka bir doktora daha görünün çünkü bazen bu durum boş gebelik olmayabiliyor
bulleya Nur_beyza kesinlikle bir-iki doktora gidip farklı görüş alın. Cumartesi kalp atışı var denilen bebeğime dün yok denildi,aynı gün başka doktora gittik hem bebeği hem kalp atışını duyduk gördük.