Ozgednc Deletedmom_92 ben sıkıştığım zamanlarda kullanıyorum astım ilaçlarını kullanabilirsin sıkıntı yok kullanmazsan asıl öksürük olur rahmi zorlarsin dedi doktorum.
MelteM2cck Deletedmom_92 bende astım var hamileyim. Düzenli olarak forpack kullanıyorum akşam sabah. Biraktirmıyor doktorum. Doktorunuzun bilgisi dahilinde kullanın ben iletisimdeyim doktorumla
Deletedmom_92 Guzelanne3435 evet doktor verdi ama yinede tedirgin olduğum için kullanmadım başka bi ilaç kullanıyor musunuz astım için
Sumisali_ Pamukanne4 merhaba ben kullanıyorum iki gebeliğim de de emzirme döneminde de kullanıyorum 3 gün önce doğum yaptım ve ilaçları kesmedik
Pamukanne4 Sumisali_ hangi ilaçları kullanıyorsunuz bebeğe zararı yok mu sütten benimde kullanmam gerekiyor ama korkuyorum
Sumisali_ Pamukanne4 seretide diskus ve desmont kullanıyorum ben ve bir zararı yok göğüs hastalıkları doktorum da devam edebilirsiniz dedi
Pamukanne4 Sumisali_ banada farklı inhaler verdi ama sütten geçer dedi ama kullanman gerekiyor dedi bebeğe zararı olmaz dedi endişelendim annelik duygusuyla kullansam dha iyi olacak galiba
Sumisali_ Pamukanne4 sizi iyi olun ki bebek de iyi olsun genelde astım ilaçları zararsız oluyor çok geçmiş olsun 🤲