Karya Merhaba arkadaşlar hamile kalmadan önce de çok severdim zaten cipsi bugün de canım istedi ama emin olmadan almadım benim gibi olup tüketen varmı acılı baharatlı değil de sade olanları yesek yalnız alırsam 2 3 tane beni kesmez mutlaka biter 😂
pinarsu Karya canım yalnız değilsin ☺️bende yiyorum valla napıpım dayanamıyorum 🤷♀️Sadeymiş acılıymış farketmez valla her türlü 😂
kdrt Karya valla ben öyle çok titremiyorum üstüne, canım isterse yiyorum hatta dün gece aldım kocayı hadi canım dışarı aşerdi dedim, çıktık marketten de cips aldırdım o sevmez zaten bi paketi ben yedim 😂🙈
Karya Aysunh ay bugün alayım beri rüyalarımda göreceğim yakında nasıl canım istiyor özellikle tv izlerken keyif yaparken çok teşekkür ederim canım benim yorum için
Karya pinarsu ya cips de öyle birşey ki sevmemek mümkün değil en çok özlediğim şey kola cips tm kola içmiyorum ama cips dayanamcm ve kola bağımlısı biriydim sırf bebeğim için tutuyorum kendimi ama kola yerine içecek olarak ne tükettinz kızlar her zaman süt vs içemiyorum içim yanıyor soğuk birşeyler istiyorum
Aysunh Karya günde bir paket büyük yesen hiç birşey olmaz herşeyin yolunda benim şükür çok kusuyordum doktorum yemekte bile yağ acı tuz herşeyi yaşakladı abur cubur hepsini ama bbeb yedim şuan 34 haftalığım 😊
pinarsu Karya canım ben içeçek olarak sadece annemin kaynattığı vişne yada ayva hoşafı içiyorum bol vitamınlı hemde doğal meyvesuyu ☺️😊
Duyguynrky Karya ben yiyordum valla büyük boy 😂 her ay 1 tane yedim cidden bazen 2 bile yedim patates cipsi ama baharatlı çok yemedim sade tuzlu olanlardan 😁😂
Karya Duyguynrky afiyet olsun canım benim insan canı istiyor ama ne yapalım o yasak bu yasak ne yiyelim biz sürekli yumurta peynir yemekten gına geldi 😂😂
Pinarrr56 Karya valla ben acılı patos bile yiyorum hergun büyük boyunu şükürler olsun oğlumun gelisimide iyi korkmaya gerek yok bence okadar