Tazeanne68 Kızlar bebeğiniz kaç kilo bugün detaylı ultrason dan çıktım 535 gram çıktı biraz fazla şeker yüklemesi yaptır dedi bende biraz korktum zaten yaptırmayı düşünüyorum da sizlerin nasıl merak ettim
Sedefkitir12- Tazeanne68 22 haftalığım bende 460 gram bugün kontrolüm vardı doktor gayet iyi kilosu dedi
bebegimhayalim Tazeanne68 benimde bugun detaylı ultrason vardı 23+0 haftaligiz 561 gram 28 cm kiz bebek bekliyoruz kilosu gayet normal dedi
ParodiMom Çok değil ki olması gereken aralikta benim 20 haftalıkken 400 Gr ölçüldü şuan 23 haftalık 500 ü rahatlıkla geçmiştir diye düşünüyorum
Sedefkitir12- Tazeanne68 bence öyle de çok bi fark yok çünkü doktorum bana 500 grama yakın gayet iyi dedi
Tazeanne68 Sedefkitir12- gebelik öncesi insülin direnci vardı şimdi de öyle dedi seker yüklemesi yaptır dedi korktum şeker mi var acaba diye
Gulkar Tazeanne68 doktorunuza güvenin siz yapılması gereken ne ise onu yapın insülin direnciniz varmış kendinizi riske atmayın derim
Tazeanne68 Gulkar bende öyle düşünüyorum ama Bi ay sonrasına çağırdı o zaman gel bakalım durumuna göre dedi