aselelif06 sen_a sen_a evet yok maalesef tugrul beye aldım zaten şuan ne durumda bilmiyorum göbeeemde bebek var mı bilemiyorum 🫢 idrar da çıktı kese galan gözükmez zaten çok yeni. Bizde memleketteyiz 6snda gecicen ankaraya raşit beye 12snde var
sen_a aselelif06 büyük ihtimalle poliklinikte görevli değildir. Çünkü ben bi gün sonrasına bulabilmiştim kolayca. Ama tuğrul hocada iyi diyorlar ☺️
aselelif06 sen_a evet iyiymiş de inşallah yanımda insan girmesine izin verir. İlk gebeliğimde eşim girememişti şimdi kızımda girmek ister yıkar ortalıgı
sen_a aselelif06 tuğrul hocanın odasına çocuklarıyla girenleri gördüm kızınızda sıkıntı olmaz canım esinizi bilmiyorum ama 🙈
Cyln00 aselelif06 merhaba mamaksu özel Hastanesi’nde sevgi hanım var mükemmel bi kadın ücretide çok uygun ben oraya gidiyorum çok memnunum
Nure22 sen_a Tuğrul hoca gerçekten çok kibar ve iyi sabırlı ve anlayışlı tavsiye ederim, ben bi ona bi de Alican hocaya gidiyorum diğer hocalara da çok iyi diyorlar.. Alican hoca haftaya kontrolümüz var belki eşimide alır içeriye şeker testi yapacağız
EUEUEU aselelif06 ben cinsiyet öğrenmek için mamaksu özel tıp merkezıne gitmiştim zaten kadın dogum olarak tek bayan doktor var çok tatlı dilli ve bilgili biri diye düşünüyorum. Yorumlarıda çok iyiydi
EUEUEU aselelif06 dogumu bilkentte yaptım canım şehir hastnesınde. Ben muayeneye gittigimde 200 dü sanırım suan 350 olmus pıyasaya gore cok iyi suan