Zeyynnpp Nelere dikkat ettiniz kızlar kaç yumurta oluşmuştu.. yeme içme ve eşiniz içinde nelere dikkat ettiniz ? Ve bnde prolaktin yüksek ligi de var arada yükselebiliyor..
Merve1616 Zeyynnpp 1 tane yumurta oluşmuştu Çatlatma iğnesi olmadan once bir kaç kilo vermiştim doktorum oyle önerdi Onun dışında biseye dikkat etmedik
[silindi] Zeyynnpp çatlatma iğnesi ile hamile kaldım öğrenene kadar da diyet yapıyordum öyle bişeye dikkat etmedim Rabbim nasip etti şükürler olsun darısı sizin başınıza inşaallah 🤲
Dilan0072 Zeyynnpp nede pko kist vardı ben fermayla ılk oğlumda hamıle kaldım 4 ay ferma kullandım her ay doktor tozun artırdı ferma ıyı bır ılac
Zeyynnpp K-1997 klomen kullanmadım canım hiç femara basliyicam yine ilk kullandigimda 1 yumurta oluşmuştu
Melikeaydn23 Bende bu şekilde gebe kaldım 3. Deneme idi en önemli şey stres yapmayın 3. Ay da umudu kesp dikkatimi başka yöne vermiştim ilgilenmedim çok sadece doktorun verdiği ilişki günlerine uymuştum ve gebe kaldım
Melikeaydn23 Zeybal_24 ilk iki ay hem femara hem çatlatma iğnesi kullandım üçüncü ay sadece femqrq kullandım üçüncü ayda gebe kaldım adetim geçti ama ihtimal vermedim dediğim gibi umudu kesmiştim kist falan oldu diye düşündüm on gün sonra falan öylesine bi test yaptım daha önceki testlerde çok ümitlenmiştim üzülmemek için yapmamıştım zaten anında kopkoyu çift çizgi çıktı yapınca
Zeybal_24 Melikeaydn23 belirti var mıydı canım benımde 10. Gün aynen senin dediğin gibi ilk kez iğnesiz oldu bu ay bakalım
Melikeaydn23 Zeybal_24 hiç belirtim yoktu Ramazan ayı olduğu için oruç tutuyordum ona bağlıdır diye düşünüyordum şekerim düşüyordu aşırı uykum vardı öyle başka belirti olmadı
Miracleee Zeyynnpp ben klomen ve catlatma ignesi kullanmıştım ama o ay gebelik oluşmadı maalesef. Sonraki ay hiç bisey kullanmadım ama adetim bitince hemen yumurtlama oldu hamile kaldım. İlaçlar diğer ayı da etkileyebilir demişti doktorum bilginiz olsun. İnşallah en kısa zamanda nasip olur tüm bekleyenlere 🤲🩷
cokbilmismom Hiç bir şey yapamadım özellikle stres. Tek dikkat ettiğim şey ilişki sıklığı oldu, bir gün var bir gün yok yumurtlama gününde de iki gun üst uste. Bu şekilde yaptığınızda yumurtlama kaçırma ihtimaliniz yok umarım güzel haberi alırsınız 🫶🏻❤️❤️