[silindi] pcos yüzünden diane 35 isimli bi ilaç kullandım. Allah onun belasını versin 😂 yanlış tedavi uygulanmış, ara vermem gerekirken soluksuz 21 ay kullandım. Bırakınca adet olmamaya başladım. Devlet hastanesindeki doktorlar direkt tüp bebek aşılama dediler verdiler adet söktürücüyü. Bende şimdiki doğum doktorumla görüştüm, rahim duvarım inanılmaz derecede incelmişti, yeni adet görmüş kadına göre bile daha inceydi. Eğer ki adet söktürücü kullansam daha beter olacaktı. Oluruna bıraktık biraz toparlansın dedik. 6 ayın sonunda doktoruma yalvardım yeter artık adet söktürücü verin diye, 1 ay daha bekle dedi. 7. Ayda vajinal muayeneye gittim, rahim duvarın kalınlaşmış ilaç yazacağım ama kan testi vermeden kullanma dedi, hatta iddialaştım olmaz ya ben eminim falan diye çünkü 1 hafta önce kan testi verdim negatif çıktı. Adet görmesemde rahim duvarım kalınlaştığı sırada yumurtlama olmuş. Ne olur ne olmaz diye gün aşırı ilişki olayını rutin hale getirmiştik ve oluverdi. Benim için bir mucize bebek 🥹