Boncukk123 elifdiyorkii kacıncı haftadasınız bilmiyorum ama lifli gıdalar tüketmeye çalışın sebze ve bol su tüketin sabah erken saatte metabolizmayı çalıştırıp aç karnına kuru kayısı yemeyi deneyin üzerine su icin bir yarım saat bekleyip kahvaltı yapın kahvaltıdan yarım saat sonra da günlük su tüketimi yapın bir nebze rahatlatır insaAllah
Sevde11 elifdiyorkii ben en başından beri yasiyorum ne yaptıysam geçmedi en son surup yazdı doktor onu kullancam
987654 elifdiyorkii of bende yaşıyorum kabızlıgı berbat bişey ıkınmaktan bitiyorum 😂bu ay kabızlık için ilaç falan isteyeceğim bol su tüketiyorum ama geçmiyor
Bburrcu elifdiyorkii bende yasıyorum o sorunu canım ama folık asıt yapıyo galıba emin degılım de yınede o yapıyo olabılır onu ıcmeyınce rahatım ıctıgımde kabızlık baslıyo kabızlık zor ıshallıkde daha zor bu sefer su kaybı oluyo ortasını nasıl bulcaz bılemedım😔
Boncukk123 elifdiyorkii bende ilk zamanlar da başlamıştı canım bagırsaklara cok erken haftalarda baskı başlıyormuş ben normalde de kabızlık yaşıyordum o yüzden daha cok zorlanıyorum 🌸
elifdiyorkii Boncukk123 evett sanırım bende bu yüzden normalde de böyle bir problem yaşadığım için ekstra bu durum 🤦🏼♀️
Boncukk123 elifdiyorkii olabilir canım normalde de zorluyormuş biz daha cok dikkat etmemiz lazım sanırım kuru kayısı ye armut ye bol su iç yoğurt ve kefir tüket iyi gelir insaAllah
alynozds Bende öncesinden de sıkıntı yaşadığımız bir konuydu kabızlık hamileliğimin başında daha kötü olunca kayısı tüketimine başladım her gece 2 tane yiyorum su içiyorum o zamandan beridir devamlı kullandım kabızlık sorunum olmadı şuan 33. Haftamdayım
pupipup haftayim bende de en basindan beri kabizlik var. 3 gun kadar yapamiyorum. Sonrasinda ishal olarak cikiyor. Ortasini bulamadim. Bekunis verdi doktor. Onu kullaniyorum. Ciddi anlamda ic sıkıntısı yapiyor bu durum bende:((
Altin23 elifdiyorkii gebeliğimni 9 ve 10. Haftasındayken inanılmaz kabızdım tuvalette otururken ağlayacak gibiydim. İlk haftalardaki kabızlıktan beterdi. 11. Haftada bebeğimin 9dayken kalbinin durduğunu öğrenip kürtaj oldum. Bence o kabızlık bebeğimin öldüğüne işaretti. İnşallah bebeğin de sen de sağlıklı olursunuz