aynenkezoaynen bununla ilgili bişeyim var bak anlatım sana bende suan hamileyim 20, haftalık :)
Ben 12. Haftalıkken doktora gittim ikili test için sordum cinsiyeti o kadar merak ediyorumki ilk gebeliğim aama benım kendi tahmin kızdı kendime ama doktor kesin bişi dicekti sonuçda :) bana dediki bu erkeğe benziyor ben kafama taktım bunu Allahm ama öyle böyle değil kız istiyorum eve gittim rüyama girdi doktor bakıyor kız diyor rüyamda aradan geçti zaman 15*4 oldum doktor dedi pozisyon dönük değil bakdı baya ama göstermedi dedmli doktora rüyamda kız diyordunuz dedim oda rüyalar tersine çıkar dedi Allahm gücüne gitmesin bi üzülme gibi bişi yaşadım yani doktor dedi önce sağlık dedi öylede işte dedim oda dediki tabi önce sağlık sonra kız dimi dedi dalga geçti öyle bi gülüştük 😂😂 bir ay sonra gel dedi 1 ay kim beklicek özel hastane bide muane 600 veriyorum insan söyler😂 ben ordan çıktığım gibi klinik aradım yarım saat sonra başka kliniğe gittim o bana direk açtı gösterdi kesin kız dedi yanılmam dedi parti falan yaptım sonra :) 19. Haftalık oldum kendi doktoruma gittim açtı aha kukusu burda dedi😂😂😂 e dedim noldu hani tersine çıkıyodu dedim senınki doğru çıkmış dedi😂😂😂😂