Tugceayse Arkadaşlar magnezyum içmenize rağmen gece uyurken sağa yatarken sağ sola yatarken sol kalcanızın Ağrıdağı’nı hissedip ağrı sımdan napcagınızı bışemeyenlerden mısınız buna bi çozum bulan var mı bu arada 19+2yiz bide
marven Tugceayse 28 haftaligiz benmde ilk ogrendigimden beri ayni sikayetim var ve gecmiyo malesef gerci ben cok gaz yapiyo diye içmiyorum ama soda ve yogurt cok tuketiyorum
Turna Tugceayse bende 31 haftaligim gece ağrısı uyandırıyor sadece sağ tarafimda var ama acayip bi ağrı magnezyum ilacı da verdi doktor ama geçmiyor ki ben hergün süt yoğurt vs tüketen de biriyim sodada icerim ama malesef hic bisey geçirmiyor
marven Tugceayse magnezyumu zaten yarim doz aliyorum ama felaket karnimi agritiyo zaten de geçirmiyo o yuzden cok duzenli icmiyorum
Seden Ogrendikten bi iki hafta sonra kuyruk sokumu agrisi basladi artik onu gectim ama belime vurmasi cok fena... Yarim saat yurudukten sonra agri bi basliyo eyvah eyvah yani :)) bide tam alışveriş zamanı cok zorlanıyorum magnezyum içiyorum ama cok bi faydasi olmuyo doguma kadar devam galiba...