GizeemArslaann Kızlar merhaba. 34 haftalık hamileyim. Bu aralar adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor, özellikle geceleri. Bide gece yönümü değiştirirken ara ara vajinama kramp tarzı ağrı giriyor. Normal mi bunlar 😢
Mia0121 GizeemArslaann bende 33 deyim aynı şikayetler bendede var canım özellikle uyurken yön değişirken felaket batma oluyor zor dayanıyorum😒
Mervveeeee GizeemArslaann aynıyız aynı hatta doktoru aradım yoğun olduğu için bağlamadılar Acaba normal mi
EvrimAnac GizeemArslaann normal canım ben doktoruma göründüm yakın zamanda 33 haftalık olacağız bizde
KuzeyinAnnesi10 GizeemArslaann normal hepimizi de var bu sıra kimle konuşsam aynı şikayet sanki dogurucam gibi. Mide bulantısı kusma da geri döndü yetmezmis gibi dişlerim de ağrıyor 😂
esra34_ KuzeyinAnnesi10 bende bahsedıyır gibisin arkadaşım valahi hamileliğin başı da bu kadar kötü değildi ya
LavinsMom 34+2 bendede oluyor. Hatta aksamlar bazen doguruyorum saniyorum oyle sanci gelip geciyor. Yatakta donunce,kalkinca vajinada agri oluyor. Corap ayakabi giyinmek zuluuum olduuu 😄🤣
EvrimAnac GizeemArslaann insanı çok zorluyor yalan yok :( ama genişlerimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek
S-D GizeemArslaann Normal ben de 32 de aynı şeyleri yaşıyorum.Kasılma toplanma ve alt karında ağrı oluyor geceleri dönerken özellikle.
GizeemArslaann Yere eğilmeye korkuyorum valla kızlar ya yere bir şey düşecek diye aklım çıkıyor 😢 birkaç kere yere eğildiğim zaman bütün gün kasığım ağrıyo 😢