Egemoms1303 umutsmom20 biz geçen sorduk muayenelerimiz düştü falan şuan 20600 ₺ Ocak zammı gelecekmiş ama
Semats umutsmom20 hangi ilde olduğunuza bağlı olarak değişiyor ben haziran gibi paket aldım 18 bin di Eylül gibi 25e çıkartmışlar şuanki güncel fiyattan haberim yok
On-Fr-Tu umutsmom20 Şengül Ergün ye gidiyorum. Doğum paketini bizde sorduk ama 24 civarı bişeyler dediler. Ocakta doğumlar da artacak mış Allah yardımcımız olsun
umutsmom20 Egemoms1303 çok teşekkür ederim, bende oraya geçmek istiyorum ama 2-4 lü testlerim hep yapıldı. Fiyatı ona göre düzenliyorlar mi?
Egemoms1303 umutsmom20 Bizde böyle verdiler ama detay tam bilmiyorum. Aslinda 2li yi Egekentte yaptırdım onu silmemisler mesela simdi farkettim. Zaten fikir amacli sorunca o ara farketmemisim🥰
umutsmom20 Egemoms1303 çok teşekkür ederim benimde bazı testlerim yapıldı da acaba fiyatta değişiklik oluyor mu diye bende bir danışayım 😊
Fatmakrma Egemoms1303 Egemoms1303 merhaba ben bugun gittim ama paketten ekleme veya çıkarma yapamıyoruz dediler
Cicekkiz20 Egemoms1303 bu en allttaki bebek için yazan kısım bebeğe doğar doğmaz yapılmasi gereken şeyler mi acaba
umutsmom20 Egemoms1303 Semih bey de gayet iyi ancak ben sanırım kadın bir doktorla daha rahat edeceğim, bir de paket sistemi olması daha avantajlı gibi geldi 😊