TgbHmz Gizem-nur46 Ben spinal oldum kendi adıma çok rahat geçti 2. Gün ayağa kalktım öyle çok ağrım da olmadı dayanamayacak kadar
Gamze_cnky Gizem-nur46 Çok kolaydı hiç acım olmadı, ya da çok acım oldu ölmek üzereydim ,diyenlere de aldırış etme. İkisinin ortası çünkü ne acısız, ne de çok acılı .. ilk 48 saati atlatırsan düzelir. Sonraki 10 günde de iyileşirsin 🐣🫶
Yenianne7 Gizem-nur46 Genel oldum ama şimdi ikinciye inşallah spinal olmayı düşünüyorum ilk anına şahit olabilmek için, doktorla konuşcam çocuk çıktıktan sonra uyutsun beni bakalım kabul edecek mi ya da sakinleştirici vurmalarini isticem. Ama herkes diyor çocuk çıktıktan sonra sen ona bakarken daha koklarken bir bakmışsın bitmiş herşey ☺️
Oz-ege20 Genel anestezi sonrasi uyandiginda agriyi çok fazla hissettiklerini soyleyenler var hatta bebegini kucağına bile almak istemeyen arkadasim vardii ağrıdan. Oyuzden ben epidural oldum belden uyusmali çok konforluydu 2. Bebegime hamileyim yine aynisini olmak istiyorum.
Yenianne7 Gizem-nur46 Genelde o an zaten hiç birşey hissetmiyorsun ameliyathaneden çıkarken ayildim sonra birkaç kere tekrar bayılıp ayildim ama rahattı. Tabiki ameliyattan cikiyrosunuz narkozun etkisi geçtikçe ağrılar başlıyor ama zaten iki saatte bir ağrı kesici iğne vurdular. İlk ayağa kalkış biraz zor onun dışında yavaş yavaş iki büklüm de olsa yürüdüm o gece bebeğime hep kendim baktım bir haftaya da tamamen toparlamıştım
ikibaloglanannesi Spinal oldum çok da memnun kaldım. Ne bel ne baş ağrım oldu.(9.5 ay oluyor doğum yapalı ) Tabi herkesin bünyesi farklıdır. Spinal olacaksanız bol bol su ve kahve için.
Birsen56 Spinal oldum ama acı hisetim nabzım düştü bağırdım o esnada dr elini içeme koyunca hemen uyutular gözümü yatağımda açmıştım özeldi hastane şimdide korkuyom spinalmi olayım genelmi kararsızım bende ablam genel oşdu onun uyandığında çektiği acıları gördüm genel istemiyom spinal o konuda iyi kendindesin acın hemen gelmiyo beni uyıtular ama kısa sürede hemen kendime geldim devlete gidiyom bakalım nasıl bir yol bekliyo beni
MirsT Gizem-nur46 2 sezeryanlıyım 2. Yi geçen hafta oldum yine olsa spinali seçerim narkoz ağır geliyor bana tüm uyutulmak istemiyorum ama yarımda da herşeyi duyup işitiyorsun onu kaldırabilirsen seçmelsin sana sakinleştirici veriyorlar 1. De çok anlamamıştım ama 2.de herşeyi anladım ne yaptıklarını 😅 o zaman dedim bana sakinleştirici bişeyler yapın kalbimde aşırı baskı hissediyorum
Drnzgn Gizem-nur46 sipinal dede hossetmiyorsun canım yani dokunmalari hissediyorsun ama asla acı hissetniyorsun bebeği cikartirken biraz sarsiyorlar ama gene acı yok hem bebeğin doğduğu ana şahitlik ediyorsun genel anastezi de uyanır uyanmaz acıyı hissediyorsun ve o an bebekle ilgilene bilecek durumda olmuyorsun ama sipinalde ağrıyı geç hissetmeye başlıyorsun ilk kesi ağrısı geçmiş oluyor o zamanda ben ilk çocuğumda kendi isteğimle sipinal olmuştum bunda da sipinal isteyeceğim
Svvl 10 gün önce genel oldum. Çok korkuyordum zaten ağlayarak girdim ameliyata,narkoz anına kadar da gözlerimden yaşlar süzüldü hep. Ameliyathane hazırlıkları görünce iyice panikliyor insan bu yüzden iyi ki genel olmuşum dedim.
Pinaargunes Svvl kesinlikle benim ilk hamileligim ve daha çok yeniyiz ama şimdiden dogumu dusunuyorum ve kesinlikle genel bence bu yuzden ya o ortam bikere geriyo insani nasıl yarım yapiyolar anlamiyorum😢💖
Ceremua Gizem-nur46 ben spinal sezaryen olmuştum gayet memnunum 7-8 saat uyuşukluk devam ediyor o ilk ağrıları falan hissetmiyorsun doktorum onu tavsiye etmişti genelden ziyade, ayılıp bayılma kendine gelemeden bebekle ilgilenmeye çalışmak daha kötü geliyor bana bence ben spinali tavsiye ediyorum ne güzel doğar doğmaz bebişimi gösterdiler o an çok özeldi 🥹❣️
Sedefkitir12- Gizem-nur46 yok değildi gayet güzeldi ama bi çocuğum daha var arkamda uyanamam bide falan diye düşünüyorum
Ayseee60 Gizem-nur46 kalçanızda ne gibi bir durum var felç olma durumu neden söz konusu anlamadım bende belimden ameliyatlıyım 12 adet platinin var ilkini normal doğurdum simdi ikinciye hamileyim sezaryan düşünüyorum bende