Hync1 Bahçelievler medicana yavuz aydında yaptırdım nisan ayında ilaçlar, embriyo dondurma dahil 35.000 ödedim ilk denemede tuttu şükür ikizlerim şu an 15 günlük (iğneleri hastane kendi veriyor) mantık şu önce adetliyken gidiyorsun muayene oluyorsun ilaçlar başlanıyor iğneler yazılıyor ki sana basit tedavi uygulanır ama DNA bakacakları için fiyat değişebilir emin değilim, iğneler çok rahat ağrı sızı yapmıyor yumurtalar yeterince olgunlaşınca genel anestezi altında 10 dakikalık bir yumurta toplama işlemi oluyor aynı gün günlük hayatına dönebilirsin basit ağrısız bir işlem, sonra rahmin uygunsa 3-5 gün içinde transfer oluyorsun alttan muayene gibi zaten heyecandan gözün sadece embriyoyu görüyor fotoğrafını falan veriyorlar ekrandan izletiyorlar işlemi işlem de 1-2 dakika sürüyor sonra da test gününü bekliyorsun 10-12 gün kadar 2 gün yatak istirahati (embriyo tutunması için) daha sonra günlük hayatına ağır iş yapmadan dönmen tavsiye edilir hepsi bu kadar bana kalırsa çok keyifli bir işlemdi