Mlk2304_ Tecrübeli anneler kaçıncı hafta da hastane çantasını hazırladınız 🌸 27+4 haftalığız ve kızım olacak Allah nasip ederse. Haftada hazırlamayı düşünüyorum ama kimisi 30. Haftada hazırlamaya başlıyor. Sizce kaçıncı haftada başlanmalı
Mrvm005 Mlk2304_ ben 37 de hazirladim ama ilk cocugumdan firsat olmadigi icin. Cok geç tarihe bırakmamak lazim en gec 32 yada 34 bnce. Gittikce agirlasiyor insan birde eksikler mutlaka oluyor tamamlamak zaman alabilir
ASE6154 Mlk2304_ ben 32 de hazırlamıştım, benim erken doğum riskim vardı ama sonuçta ne olacağı belli olmuyor. Son haftalar halsizlik, temizlik telaşı falan derken arada kalıyor erken yapmak en iyisi
ozlem123tksz 31 de başladım 35 te daha dün akşam herşeyi tamamıyla hazırlamış oldum erken doğum riskimde var benim
Mlk2304_ ozlem123tksz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 Erken hazırlayınca kimisi çamaşırlar toz oluyor vs denildi ondan kafam karıştı
Mlk2304_ Mrvm005 30. Haftadan sonra ağırlaşmaya başlanıyormuş ama işte herkes erken yıkayıp hazırlama doğuma kadar çamaşırlar tekrar toz olur vs dedi
ozlem123tksz Mlk2304_ amin hepimiz inşallah ❤ 32 33ten sonra hazırlayın bence hazır olsun ne olacağı belli olmaz çünkü gerçekten ağırlaşınca yapası da gelmıyor insanın
Mrvm005 Mlk2304_ kapali bi dolapta uzerlerine bi carsaf serebilirsin katlayip. Ayrica hastane cantasina posetler icinde koyarsan da beklerken tozlanmaz.
Busraakay_26 Mlk2304_ çantadan önce eşyaları yıkayıp ütüleyip yerleştir o çok daha zor çanta zaten 1 saat içinde oluyor
Kiwitoveannesi Mlk2304_ 30 hazırlamaya başla eksikler bitmiyor canım ben oglumun dogumunda 30 da başlamıştım 37 haftaya kadar 10 kere açtım kapadım çantayı
Melike_4949 Mlk2304_ 32 de hazırladım ama eksikler var tabiki erken hazırlayın sonra çok ağırlaşıyor insan
Senem112 Mlk2304_ 30da odasını temizledim 33te çamta hazırlığı bitti. Hurma rezene çayı kahve falan en son ekleyeceğim