Wera Zulfiye06 ben bilmiyorum ama bence dönmez yeri dar hareketi kısıtlı gibime geliyor doktor ne dedi
Merve61nc Zulfiye06 benimki de dönmemişti son haftaya kadar beklemiştik ama dönenlerde oluyormuş hayırlısı ne ise o olur zaten canım
iremnazli Merhaba Evet dönebiliyor ihtimal düşük bile olsa ama dönerken sizi mahvediyor ben kalp krizi geçiriyorum sanıp acile gitmiştim apar topar 4 saat müşahadede kaldıktan sonra bebeğin döndüğünü gördü doktorum
Zulfiye06 Ya daha gecen hafta baş gelişti bu hafta makat geliş dedi … 😭 acaba tekrar döner mi diye düşünüyorum iste
Ecem95 Zulfiye06 dönmüyor maalesef benim kızım 39+5 de doğdu ( dönsede dönmesede sezaryen olacaktım kendi isteğimle ) makat gelişli geldi dönmemişti
Ylzkrkmz Selcanunal2004 Bizde hala dönmedik 36+5 te doktora gittim dönmemişti bu haftadan sonra çok zor dediler ama doğum anı dönen bile oluyormuş. Bir umut bekliyorum ☺️ Şuan 36+1 oldum başı hala yukarda hissediyorum ☺️
Syavuzs Zulfiye06 benim tam 36 da gittim daha tersti doktor ümidini kesme haftaya gel tekrar bakalım dedi 37 de gittim dönmüştü çok sevindim
Selcanunal2004 Ylzkrkmz bizde de aynı durum söz konusu :) Bizde 37 yiz Ufaklık dönmüyor. Doktor zaten dönse illa ki hissedersin dedi 😂😂 Bence sıkıştılar dönemiyorlar. 3 kg olmuşuz biz. Böyle giderse 38+5 - 39 gibi alırız sıkıntın olmazsa dedi
Ylzkrkmz Selcanunal2004 aslında benimki aşırı hareketli nasıl dönemiyor aklım almıyor 😂 benimde 5 Ocakta 38+5 te son kontrolüm var dönmediyse ya o gün ya da 39 da sezeryan. Aynı tarihlerde kavuşacağız inşallah ☺️🙏🏻
Heidihat Aksak yürüyüş yapmayı dene hani ayağın kaldırımda bı ayağın yerde böyle aksak yürüyüşte dönüyormuş son ana kadar dene bakalım ne olacak
Mamacitaa5 Zulfiye06 yerleri gırgırlayın sürekli emekler vaziyette gezin dönebilir niye dönmesin doğumda dönen bebekler var bebeğin yerini genişletiyorsunuz dönebilmesi için ben çok yaptım