Rmysgkmn Kızlar 32haftadan beri sızıntı şeklinde suyum geliyor. bu hafta da artık suyum azalmış 3cm dedi Dr. Sabahta 1hafta sonra suni sancıyla alabiliriz bebeği dedi. Varmı böyle durumlar yaşayan 35haftalık doğum yapan bebek ne durumda oluyor
Busraakay_26 Rmysgkmn arkadaşım 35 hafta da doğum yaptı ama küveze girmeden evine gitti gelişimi ve kilosu iyise küveze almazlar güzel şeyler düşün ki güzellik peşinden gelsin
TgbHmz Rmysgkmn Ben 35. Haftamda suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım doğumdan önceli kontolümde bebeğin başı çok aşağı inmişti hemen ciğer geliştirici iğne vurdular 3 gün sonra doğumum oldu aniden ama bebeğim küveze girmedi çok şükür 2195 gram doğdu
Didemcann Rmysgkmn bol bol kaşar muz badem ye bebek kilo alması için kilosu iyi olursa küveze girmesine gerek kalmaz 🙏🏻
Zehrasavci Ciğer geliştirici yaptılar mı benimde erken riskim vardı 34 te yaptılar önemli olan bebeğin gelişimi inşallah birgün bile yavrundan ayrılmazsın
TgbHmz Rmysgkmn Spinal sezaryen oldum ben çok çok rahattı hiç korkulacak gibi değildi çok şükür 2. Gün ayağa kalktım 😊
Gayekaragoz Haftadan sonra küveze girmez dedi bana doktorum o yüzden rahat olun erken doğuma girmiyor olsa bile