Gulkar 20.haftayi tamamladık devlet Hastanesi’nde kendi doktorum ayrıntılı usg yaptı görüntüler çok netti şimdi bütün devlette mi böyle net ne kadar güzel teknoloji dünden beri için içme sığmıyor bütün hareketlerini gördüm bebisin
QueenMother Gulkar bende bugün girdim devlette görüntüler aynı siyah beyazdı ama çok inceledi cinsiyetimizi bilmiyorduk onu öğrendik Birde böbreklerde çok hafif açıklık bide kalp kapakçağı bana kalın geldi dedi perinatolojiye sevk etti bunun için post açtım başına gelen varmı diye ama kimse cvp vermedi
Gulkar guneyff ekrandan o kadar belliydi ki doktor tek kelime etmedi ben kendim film izler gibi izledim sırt kemiklerini dahi sayabiliyordum
Mjdnr Ben de ünide yaptırmıştım. Hiç bir şeyini göstermediler. Ben kendim seçmeye çalıştım. Ellerini parmaklarını falan görmüştüm. Hiç demediler burası böyle şöyle diye😬 çok şanslısınız🤗
Gulkar Mjdnr doktor hiçbir şey söylemedi ama film izler gibi izledim baş çevresi bacak uzunluğu cinsiyetimiz en son kalbe baktı sıkıntı yok dedi