DBM Her akşam kendine bir saat belirle ve hep o saatte uyu. Meyveni kuruyemişini ye sabahları bir tane yumurta yemeyi unutma. Ha sana yok sünme yok şunu yapma bunu yapma diyenlere aldırış etme sen bir yerlere sünsende sünmesen de o bebeğin gideceği varsa gider senden sakınılan göze çöp batar diye de bir sözümüz var sakınma kendini her şeyden sen sakındıkça o gelir seni bulur. Yabancı kadınları görüyoruz sporunu yapıyo ağırlığını kaldırmıyo bi bizim ülkede var zaten yok onu yapma şunu yapma diyenler. Gebelik senin gebeliğin nasıl rahat edeceksen o şekilde kafana görene takıl. Her şeyi de kafana takma canını sıkma. İşte çoğu benim gebeliğim şöyleydi der sen aa bende niye öyle değil diye kafana takabilirsin takma herkesin hamileliği farklı geçer. Ben 5 aylık hamileyim mide bulantısı hiç yaşamadım mesela sen yaşamayacaksın diye bir şey yok ben hareketini 19. haftamda hissettim belki sen benden önce veya sonra hissedeceksin. Yani hepimiz birbirimizden farklıyız. Biri birşey derse o senin gebeliğin bu benim gebeliğim de geç. Birde her gün yarım saat yürümeye çalış. Tuzu fazla kaçırma acayip ödem toplarsın bana tuzlu kraker ye işte mideni tutar bulanmaz dediler bir haftada ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu hemen tuzu hayatımdan çıkardım. Tuz çok fazla ödem topluyor dikkat et.