Kardii Melis_tugba olsun onu sinir edip vurmak hoşuma gidiyor 😂 öyle bişey yaparsa ilk babası vurur onu 😂😂😂
Melis_tugba Kardii bazı seyler oldumu kuzu kimse hareket etmiyor emin ol 🙄 Neyse bos ver kapat konuyu gitsin
Burcinn00 O kadar saçma rüyalar görüyorum ki rüyama inanıp bugün acile gidip bebeğimi sağlıklıca görünce çok sevindim çok şükür Allah’a 😅
Kardii Melis_tugba biz kaçtık kaçarak evlendik görücü usulü oldu bizim ben eşimi hiç görmedim 2. Gün buluştuk 1 ay sonra evlenme teklifi etti ama olaylar ters gelişti benim ailemden kaçtık yani olsaydı eğer olurdu senin başına gelmedi inşallah öyle bi demişsin ki 🙄
Melis_tugba Burcinn00 insan korkuyo canım napak 😂 ben zaten bi ara cok alıskanlık yapmıstım hastaneyi 1 saat oynamıyodu gidiyordum 😂 doktor bise yok diyodu
Melis_tugba Kardii benimki karısık kuzu bos ver insan seviyorsa hak ettiği değeri görüyosa olmalı elbet umarım ömür boyu mutlu olursun bitanem ❤️ Hele bebis oldumu da evin neşesi oluyo 🥰 hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık minnosları
Melis_tugba Burcinn00 ben hep aynı doktora gitmiyodum 😂değiştiriyodum özele gidiyodum 😂 ay allahım ama ilk basta cok pimpirikliydiö kuzum ya napim ağlıyodum bebege bıse olcak diye bide benim sıpa cok az oynuyor
Kardii Melis_tugba anladım balım boşver ne olursa olsun takma kafana bebeğini ve güzel günleri düşün Amin sende ömür boyu mutlu olursun inşallah öyle tabi neşesi evimizin şimdiden öyle oldu inşallah Rabbimin izniyle alıcaz kuzu 💕
mockingbird Yaa ben gece zaten en az 2-3 kere tuvalete kalkıyorum. Oda yetmiyo rüyalarımda da sürekli tuvaletteyim 😂😂 Hep tuvalette geçiyo son 1 haftadır rüyalarım
Melis_tugba Kardii 😂 ben her an dogurxam gibi hissediyorum erken 33 üm ama bazen cok kasıyorum deliriyorum son zamanlarda insan dahada agresif oluyomus 😂 sen dikkat et
Kardii Melis_tugba benim normal kasılmalarım var bende çok korkuyorum valla erken doğurucam diye 😌 kalbime iniyor resmen sünnet olmuş çocuklar gibi yürüye yürüye yatağa gidip yatıyorum hemen 😂😂 agresif değilim aslında eşim beni delirtiyor sadece bende cinniyet geçiriyorum 😂😂
Melis_tugba iremby 🤦🏼♀️Bazen 1 hafta ust uste gordugum olmustu uyumak ıstemıyodum ya 😁 korkudan gece dilimixi yutcaz vallaha
Canim Melis_tugba 🙋♀️🙈 Cok ruya goruyorum ama hepside acayip 😁 ruyamda eve hirsiz girdigini goruyor ayagimla tekmeliyomusum bi uyandim yatakta ayagimla tekmeler atiyorum 🤪😁😁😁
Nezahatozen rüyamda bugün ilk defa bi tane bebek var ama küçük çok da büyük değil emziriyordum sonra birde göğsüme bakıyorum süt var mi diye acayip rüyalar görüyorum devamlı neden acaba 9+3haftaligiz
Melis_tugba Nezahatozen ozamanlarda normal bı ara durur ruya gormen bı ara devaö eder 😅 hormonlar korkma