Melis_tugba Tugceayse senin bebiş ac ozaman kuzu 😂😂 o beyne frekans yolluyor sen yine iyi yemek ya ben herseyi görür oldum
Melis_tugba E23ww uyuyorum ama uyanıgım 🙄 saga yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo hep sola yatım diyorum gündüzleri solda oldugum için cürüdü solum artık 😅 sağa yatıncada korkuyorum sabaha kadar uyku düzeni yok ya
Melis_tugba Muhammedamine hahaa bende 2 hafta oyleydım sonra duzeldim 😂 suan baska alemlerde benimkiler
Melis_tugba E23ww ben suan öyleyim bana biri bise desin sinirleniyorum esim bise desin hemen ahlamak istiyorum adamı ne görmek istiyorum ne de görmemek 🤦🏼♀️
Melis_tugba Deletedmom128 ben en cok okudugum bebeklerle alakalı sorunları görüyorum etkileniyorum 😅 cok sukur suan normal kendi kendime görüyorum da ruya görmeyim bi süre ya 😂
Deletedmom128 Melis_tugba Hayır yani bir de gece 50 kere kalkıyorum ne ara rüya görüyorum o da ilginç 😊
Melis_tugba Yagmurerol bende öyle hissediyorum ozaman bide bebek ahlıcak edicek vs daha da ruh halim cöküntü yasıcak gibi 😂
Melis_tugba Tugceayse keske bende öyle olsam bende yiyemiyorum tiskiniyorum allah affetsin ama midem almıyor artık
Melis_tugba Deletedmom128 😂 onlar aralıksız yakılıyor kuzu 😂 bazen tuvalete kalkıyorum ya klozette gözlerim kapalı o ara bile devam ediyor 😂
Lee Deletedmom128 Melis_tugba onu bırakın ben rüyadan rüyay geçtim her gece öyle geçen gün rüyada eşimin beni aldattığını gördüm adama gece yarısı vuruyorum git az öteye diyorum beni aldattın sen dedim hahahah
SerpilG Melis_tugba bende çok korkunç rüya gördüm ☹️ 7 aylık hamileyim şuan rüyamdada 7 aylık hamileyim ve bebeğimin kalbi durmuştu bu bişeyler mi anlatmak istiyor daha dikkatli olmam için falan diye düşünüyorum uyandığımdan beri. Etkisindeyim hala
Melis_tugba SerpilG korkma kuzum bende öyle düşünüyodum ama korkma cok sükür bebişini allaha emanet et hic bise olmaz bazen bende çyle eüya görüyorum uyanıyorum bebek hareket etmiyo diyelim korkuyrum ama en güzeli rabbime emanet edip dua etmek