Oykum42 Fotoğrafların birisi 8 haftalık birisi 13 haftalık banada bi tahminde bulunursanız sevinirim ☺️
Spgrr Oykum42 ilk goruntunuz benim ultrason görüntüsüyle aynı ve doktor yüzde 90 kız dedi ramzi teorisine göre ama diğerinde erkeğe benziyor . Çok merak ettim bende doktorum yanilsin istiyorum açıkçası 🤣 sizin erkekse bu teori çürümüş oluyor 😊
Spgrr Oykum42 7 haftalık goruntude ramzi teorisine göre kız ama diğer görüntüde nuba göre erkek doktorunuz hiç tahminde bulunmadı mi
Oykum42 Spgrr ikinci görüntüde kemik yapısı erkek gibi dedi ama son kontrolde çok erkeğe benzetmedim ama kesin bişey diyemiyorum dedi. Ayrıntılı ultrasonda belli olacak artık ☺️
Oykum42 Spgrr bende çok merak ediyorum erkek istiyorum ama kız hissediyorum bakalım ne çıkacak. Tabi başta sağlıklı olsunlar gerisi çokda önemli değil ☺️
Spgrr Oykum42 bacak arası artık net gözüküyordur anlam veremiyorum bazı doktorlara çok büyüyünce alan daraldığı için daha zor görünüyor kızımı 11+4 te kesin öğrenmiştim bu haftada kesin söyleyebilir aslında bacak arasına bakarak
Ozge_55 Spgrr söylemiyor bazilari gercktn ikili test için gittim önden baktı ölçtü cinsiyet sordm söylemedi daha çok küçük dio bide 🤦♀️
Oykum42 Spgrr benim doktorum çok uğraştı hatta öğleden sonra gittim tekrar baktı ama bağdaş kurulu şekildeymiş o yüzden net bişey göremedi ☺️
Spgrr Ozge_55 özele gidiyorsan 10 gün içinde tekrar git kontrole söylemesi lazım artık bence 14 haftayı geçmiş oluyor
Ozge_55 Spgrr öncelikle tşk ederm inşallah hayrlisi olur evt söylemedi söylemesi gerekirdi 13 haftanın içinde 1 ay nasıl beklicem bilmiorm😭
Spgrr Ozge_55 dediğim gibi kontrole git istersen canım bende dayanazmadım şahsen 10 gün ücretsiz hakkın var nasil olsa tekrardan bi git biraz daha büyümüş olur