Gkygz Kızlar merhaba mayısın 3. Haftası doğum olacak. Mart sonu Nisan başı gibi oda hazırlamaya başlasam geç mi kalırım, o tarihlerde 32. Haftada olacağım çok mu ağırlaşırım bilemedim. Siz ne zaman odayı hazırlamaya başladınız?
Barabar Gkygz ben 7. 8. Ay gibi anne yani alıp oda yapmayı düşünmüyorum 🙄 odamızda yatak odası tk nin sifonyeri var eşyalarını da oraya koyacağım. Biraz bu tehlikeli çağları kusma uyanma emzirme vs donemleri yani 1 yaşa kadar yanımda kalır diye düşünüyorum. Sonra da genç odası yapicam inşallah belki kısmet olur ikinci nasip olursa direkt iki kişilik dizayn etmeyi düşünüyorum. Çünkü benim evimde yüklük vs yok herşey baza altı veya y.odasinin üst dolaplarında. Çocuk odası mobilyaları biraz yatak yorgan yükünü de alsın istiyorum bakalım kısmet tabi bunlar hep düşünce 😊
mervemurat16 Gkygz 28.ci haftamda eşyaları geldi anca temizleme yerleştirme yaptım ağırlaşmadan yapılmalı 29 dan sonra zor oluyor
Deletedmom_112 Gkygz yanıma anne yanı beşik aldım ve çocuk odası yapıyorum genel olarak gezdiğim mağazalar teslimatı 2 ayda yapıyor ona göre karar verin derim ben de erkenden alıyım diyodum aldım ama gene geçe kalcak
Aybarssmom_ 30.hafta ben ağırlaşmaya başladım açıkçası, çocuk odası konusunda da biz sadece dolap aldık beşiği de 2 haftaya kadar falan gelecek bi süre yanımızda yatacağı için oda yapmayı gereksiz buldum
Gkygz Aybarssmom_ mantıklı zaten uzun süre yanımızda beşikte duracak ama bebek doğduktan sonra oda hazırlamak için vaktim olmayabilir diye düşünüyorum
NoNameee En geç 32de hazırlamış olun derim. 32den sonra gerçekten ağırlaşıyorsunız. Biz 32de kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hallettik. Şuan 35+5iz valizi geçen hafta hazırladım şimdi aklıma geldikçe ekleme yapıyorum. Kısaca 36da tamamlandı her şeyi ama 32de en geç 33de bitmeli bence çok zorlanıyorsınuz
Aybarssmom_ Gkygz sizinkisi de mantıklıymış :) 32de çantam hazırdı benim baktım ağırlaştım hemen yıkama ütüleme vs işlerini bitirip çantamı hazırladım fazla sonlara bırakmamanızı tavsiye ederim
Gkygz Aybarssmom_ bir aksilik olmazsa 37. Haftaya kadar çalışacağım 🤦🏻♀️ bazı şeyler sona kalır gibi ama çoğunlukla tamamlamak gerekiyor, malum bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor
Gkygz Barabar inşallah istediğiniz gibi yaparsınız ben de dolabını falan bebek dolabından ziyade normal almayı düşünüyorum sürekli eşya değiştirmek gereksiz olur büyüdüğünde de kullanabilmeli
hemsireanne16_ 5 aylıkken eşyalarımız geldi ben odam boş olduğu için çeyiz seti aldım karyolası dolabı şifonyeri ve her bebek arabası vs şey dahil. Şimdi 32 haftalığım gerçekten ağırlaştırılmış farkedince bu hafta sonu eşyalarını yıkadım ütüledim astım. Hastaneye götüreceklerimi de ayarladım bi tek onları valize koymak kaldı. Bence son ana bırakmayın ağırlaştığınızda çok daha zor oluyo😇
Minik_kus11 Gkygz en zoru o zaten özeniyor insan ama kimle konuşsam yapan anlamıyor odada bile yatmıyor diyo yapmayan yeni başlayan var biraz büyütmüş olup onlar memnun kafası karışıyor insanın 😂🙈