deletedmom734 Sezeryan ile kızımı kucağıma alalı 10 gün oldu bebek heyecanındanmıdır vakit bulamadığımdanmı bilmem iştahım kesik yemek yemeyi unutuyorum veya canım bişey istemiyor varmı benim gibi olan?benim bildiğim lohusa homini gırtlak olur bende sanki tam tersi
Sarella deletedmom734 bazı insanlarda artma veya azalma oluyormuş Benim bir çok yakındamda iştah azalması olmuştu tığ gibi olmuşlardı Bende ilk doğumumdan sonra iştahım artmıştı Ama bebek için sağlıklı düzenli beslenin 😊
Kanarya deletedmom734 bende de durum aynı🙄 16gün oldu doğum yapalı hamilelik zamanıma göre iştahım baya kesildi 😖 Eski iştahsızlığıma döndüm😔
Bahar54 deletedmom734 dogumdan cikinca istahim bicak gibi kesildi. Yaklasik bir ay kadar istahsizdim. Sonra geri geldi ama fazlaca kilo kaybettim. Sutume bi zarari olmadi sivi alimina dikkat etmek gerek sadece. Su an 3 ayligiz hala emzirirken mide bulantisi hissederim o an yemek yiyeceksem bile yiyemez hale geliyorum. Oglum da masallah ben yemek yiyecegim zaman emesi gelir 🙈
deletedmom734 Sarella hamileyken arttı hemde bulantım olmasına rağmeb kusup ksuup yedim😁🌀şimdide gitti...
Aysun2834 deletedmom734 başlarda öyle oluyor aklına gelmiyor insanlar emzirirken nasıl kilo alıyor diye düşünüyorsun 1ay sonra o iştah bir açılıyor ki tutana aşk olsun 😂😂😂kendimden biliyorum
tomurcukannesi deletedmom734 bende tüm lohusalık boyunca iştahsızdım. Annem zorla yediriyodu bana yani. Yedirmese tüm gün bişe yemezdim öyle söyliyim
Aysun2834 Sarella aynen öyle ama kendime dur deme vakti geldi acıktığımı hissettiğim an suya başvuruyorum şişe şişe su var yanımda iştahımı kesiyor yoksa benden bir tane daha olur bir bedende iki kişilik yaşarım 😂😂😂