Diririiririm battaniyemkareli doğum iznin bittiği andan itibaren 2 yıl ücretsiz izin kullanabiliyorsun ve bu 2 yıl içersinde istediğin zaman alabiliyorsun. Böyle biliyorum ve çevrem de hep bu şekilde kullandı.
GMZ355 Diririiririm bende şunu merak ediyorum doğum sonrası analık izni başlamadan doğum yaptıktan sonra doktor rapor verebiliyor mu rapordan sonra analık iznim başlasa bilginiz var mı.zaten 37 ye kdr çalışmayı düşünüyorum
battaniyemkareli Diririiririm evet bende böyle biliyorum ama yukarıdaki linkte 6 ay içinde basvurulmalıdır diyor, şaşırdım
acarsmom Saygi_can e devlette tuketici haklarina doğumdan sonra faturanı hastanede alıp başvuru yapıyorsun gereğinden fazla ücret aldığını düşünüyorum diye özel hastanenin sonra faturayı yukluyorsunuz 6_7 ayda açıklanıyor paranızın yarısını aliyorsunuz geçen gün arkadaşım parasının yarısını aldı
SSenaaa NaimeYilmaz acarsmom esimizin sigortalı olması yeterlimi geri alabilmek için yoksa bizimde sigortalı çalışan mi olmamız gerekiyor?
HacerEnfal Saygi_can ya ben öyle duydum nedenini bilmiyorum sezeryani veriyorlar normal doğumu mu veriyor bilmiyorum faturayı götürmek gerekiyormuş işte
Eebb Aysem35 520 tl yi alabılırsınız ama eşinizde emekli sandığına bağlı çalışmıyorsa, diğer 300 olan parayı herkes alıyor zaten ıkısı de tek seferlik… 520 tl için 170 aramalısın….300 tl için de 144 numarasını aramalısın. Ordan bakıp söylerler sana…
Diririiririm GMZ355 maalesef Doğumla beraber analık izni başlıyor raporu ancak izniniz bittikten sonra alabilirsiniz
Aleynaa12 Ben hamileligimin 12. Haftasından beri riskli bir gebeligim olduğu için raporluyum. Bu durumda doğum iznine ayrildigimda doğum parası alabilir miyim
1prens_annesii NaimeYilmaz 2021 yılında çalıştığım için doğum parası almıştım 8000 küsür eşimde babalık izni almıştı 5 gün ve yine ilk çocuğa 300 tl veriyorlar
Hg-ygthmz- QBuse1123 doğum raporunu hastahanede alıyorsun doğum yaptığın hastahaneden bebeğin kimligini çıkarıp sosyal yardımlaşmaya git orda hallederler eltimde dün gidip yaptı
Alralmra HacerEnfal nasıl oluyor acaba nerden araştırılmalı konu hakkında sıfır bilgiye sahibim 🤔 kimleri kapsıyor bilginiz varmı
Eebb tazeaaanne 520 tl yi alabılırsınız ama eşinizde emekli sandığına bağlı çalışmıyorsa, diğer 300 olan parayı herkes alıyor zaten ıkısı de tek seferlik… 520 tl için 170 aramalısın….300 tl için de 144 numarasını aramalısın. Ordan bakıp söylerler sana…