Mineartcc merhabalar, böyle bir şey yok hanımefendi o sosyal medyada izlenme için yayılmış yalan bir tiktok videosu. Öncelikle sizin sözleşmeleriniz var zaten ücretleri Her şartlarda kabul ettiğinize dair. Sonrasında ise sgk bu tür başvuruları değerlendirmeye almıyor, başvurusu bile almıyorlar. Sizleri geçiştirmek için cimere başvurun diyorlar. Ben mali müşavirim sgk ile koordineli çalışıyorum özellikle doğum parası vs gibi durumlarda. O yayılan videodan sonra sizin gibi düşünen bir çok insan gitti bizzat gözlerimle de şahit oldum sgk tarafından kovuldular kurumdan. Madem para vermek istemiyorsunuz veya yarısını almak istiyorsunuz o zaman özel hastanede doğum yapmayacaksınız. Şöyle düşünün, eğer böyle bir şey olsaydı herkes nasıl olsa alıcam deyip özelde doğum yapardı ki bu şekilde düşünüp de doğum yapan akıllı var sgk kapısında ağlıyordu geçen ben bu yüzden özelde doğum yapıp borca girdim diye mantıklı olur muydu sizce öyle bir şey? Sgk bu duruma bu şekilde müdahale etse özel hastaneler olmazdı o zaman