Kubrabaytekin Civciv_ ikinci gebeliğim 38+3 um sadece utaniyosun o kadar alttan muayene edildim hiç acımadı inanın korkacak bişey yok. Siz kendinizi sikarsaniz tabi acı hissedilir. Az bişey elini sokuyor o kadar
Kubrabaytekin Civciv_ illaki nasıl olduğunu bilmediginiz için ama saniyeler içinde oluyor ben anlamadım bile
Melike_4949 Ayseufuk ben ilk defa acilde oldum 5 Aralık’ta gidicem doktora kendi doktorum da bakar büyük ihtimalle
Boncukk123 Eylulll_ bende merak ediyorum canım jel sürüyorlar mı yoksa kuru kuru mu parmakla bakıyorlar nasıl oluyor
Boncukk123 Melike_4949 anladım canım yine de bakan kişiye göre degısıyor bence yavaş yapan vardır elini daldıran vardır herkesin acı eşigi de farklı tabi
Melike_4949 Boncukk123 tabiki benim ebem biraz acıttı ama öyle dayanilmicak bir ağrı değil yani hafif bir yanma hissediyorsun o kadar canım
Boncukk123 Melike_4949 anladım canım ben 15.haftadan gidiyorum ama boyle okuyunca tedirgin oluyo insan
Merveakin1 Ben😂 Ama şöyle 38. Haftada hafif lekelenme oldu gittiğimde çatı muaynesi yaptılar eve geldim sabah bi uyandım iç çamaşırım dolmuştu su gibi birşeyle tekrar gittim yine yaptılar ama bu sefer çok acımıştı ve normal doğumdan vazgeçip sezeryan oldum 😂
Boncukk123 Melike_4949 önüme çıkıyor oyle canım merak ediyorum ama ne zaman hangi haftalarda alttan muayene yapılır merak ediyorum ki bilinçli gideyim kontrole diye