sedanur4004 Kızlar bacak arasını ekledim doktorumuz kız gibi dedi. Oğlumda baya pipi vardı bu haftalarda sonradan pipi oluşur mu orda cünkü baya boş bacak arası
sedanur4004 tugcesakzci 12+2 burda doktorum da tahmin olarak kız dedi. Yani oğlumda bu haftalarda baya pipi vardı sonradan oluşur mu bilemedim
tugcesakzci sedanur4004 o zaman bence de kız canım çıkıntı 12 de oluşmuş oluyor çünkü o yüzden sordum haftanı da
leylaAraf sedanur4004 kız bu canm benim kızın 11haftalık görüntüsü böyleydi oğlumda bu haftalarda belliydi pipi ama bazı erkek bebeklerin pipisi geç belli oluyor bir aya net belli olur
sedanur4004 tugcesakzci çok teşekkür ederim 💕 bıtane oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum sağlıkla insallah
gizem-cbn sedanur4004 ben devlete gidiyorum da aybukeye Musa gül’de de vefay gittim bi kaç kere. Yarın 27 haftalık olacağım
gizem-cbn sedanur4004 evet ilgili ama geçen şeker yüklemesinde detaylı sonucuma bakıp hiç bilgilendirme bile yapmadan beni perinatolojiye yönlendirdi korkuttu bizi baya keşke biraz daha geniş çaplı konuşsalar da