Duygutsz Gebelikte enfeksiyon yaşadınız mı , belirtiler nasıldı. Bende sürekli bi akıntı hali ve kasık da batma ağrı var . 14. Haftadayım
Filiz-kkn04 Duygutsz bende gebelikten öncede devardı halada var geçmiyo mide bulantısı yapar ara kasık agrısı da olur doktorum tek kullanımlık antibiyotikten verdi 2 gün arayla kullandım ama geçmiyo nioli yağı kullanıyorum o biraz rahatlatıyor doktprum kullanabilirsin dedi abartmadan
Mommybabyy Duygutsz bol su+ nioli yağı +kızılcık suyu ve dut kurusu suyuyla atlattım yıllardır çekerim bu enfeksiyonu Allaha şükür 2 aydır rahatım
Aaa122 Duygutsz idrar enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verdi gittiğim de tekrar tahlil yapacak doktor akıntı ve sürekli tuvalete çıkıyorum ama ben 34. Haftalığım bebek de baskı yapıyor diye düşünüyorum
Esrac96 Vajinal enf? İdrar yolu enf? Haftadan beri çekiyorum bu illeti asla bitmedi. Yani bende ağrı vb. Yoktu rutin kontrolde öğrendim. Bol su içerek azalttım. Kültürde üreme olup olmaması önemli. Vajinal enfeksiyon içinde vajinal kültür verdim orda florada bozukluk çıktı büyük ihtimal kullandığımız duş jellerimden falan olmuş. O zaman hafif ağrim oluyodu vajinamda bu kadar. En yakın zamanda bı doktora gidip baktır mutlaka