Meryem_aydmr Kızlar 31+5 im damla hanıma gidiyorum çok da memnunum bu hastane de doğum yapan annelerimiz tecrübelerinizi yazar mısınız ilk gebeliğim ve tüp bebek odalarına kadar herseyi çok merak ediyorum doğum süreci nasıl ilerliyor biraz bahseder misiniz 🙃
Esrolojii Meryem_aydmr Meryem_aydmr bende 31+1 im damla hanıma gidiyorum çok memnunum hatta bugün muane olduk çok tatlı herseyi ayrıntısıyla anlatan bi doktor kendisi ☺️ 6 yıl önce yine bu hastanede sezaryen doğum yaptım. Çok memnun kalmıştım tekrar tercihim Esenler Medipol oldu 🤗
Esrolojii Kayrasmom_ muanesi 550 tl ben sezaryen olacağım suan için 10 bin civarı ama Ocak sonrası zam geleceğini söylemişlerdi.
Nur3955 Esrolojii şuan güncel tutar mı doğum çok mükemmel ya Tokat’ta 18 bin gerçi Medical Park hastanesi ama İstanbul gibi yerde çok iyiymiş doktor doç falan mı peki bende düşünebilirim o hastaneyi
Nur3955 Esrolojii merhaba tekrardan ben Dr muayene olacaktım randevu için aradım bilgi aldım SGK 1000 lirayı gecik bir fiyat verdi muayeneye ve normal doğum 14 bin sezeryan 20 bin isteğe bağlı sezeryan 32 bin denildi
Esrolojii Nur3955 Op. Dr. Ama çok memnunum bir şans ver bence pişman olmazsın 🤗 fiyatlar gayet makul diğer hastanelere göre. 6 yıl önce yine bu hastanede doğum yapmıştım yine burayı tercih ettim ben.
Nur3955 Esrolojii çok mantıklı geldi bana normal olucak benim Allah nasip ederse 4cu eşim refakatçi daha rahat kalabilir diye özel düşünüyorum aslında da fiyat mükemmel yani bu devirde
Esrolojii Nur3955 n Nur3955 bugün mü aradınız acaba ? Esenler Medipol olduğuna emin misiniz. Birde Medipol Mega var orasıyla karıştırmış olabilir misiniz. Bende şimdi şüphede kaldım zam gelecek demişlerdi ama bir anda bu kadar da yapmazlar diye düşünüyorum.
Nur3955 Esrolojii duygu hanım Bağcılar Medipol hastanesindeymis esenleri aradım burda yok dedi Bağcılar da olabilir diyerek oraya bağladı duygu ışıl gencer değil mi dr
Esrolojii Nur3955 hayır siz yanlış doktoru sorgulamışsınız benim bahsettiğim hastane Esenler Medipol, doktorum Damla Yasemin Yenliç Kaya . Tekrar bilgi alın isterseniz .
Nur3955 Esrolojii doğum ücretini öğrenemedim ama evet muayene 550 tlmis bugün cam ve sakuraya gittim muayene için hem ikili test için yeşil alan acicam dedi açmamış bebeği ne gorebildim nede bilgi verdi