Sinemphotographyy 1prensesannesi__ Eşim yaptığımı bilmiyor görsün istememiştim 🥲 acaba erken mi baktım yaaa 5 dk içinde çıktı ama test kuruduğu için daha bekletmedim 🥲
1prensesannesi__ Sinemphotographyy olsu yarin tekrar yaparsin canim hic ummadigin an cikiyo diyolardi bu gun ogrencegimi hic sanmiyodum 🥰
1prensesannesi__ Deletedmon_98 yarin saglik ocaginda kan vercem asko simdiye kadar cok acele ettim acele etmicem bu sefer 🥰
Deletedmon_98 1prensesannesi__ evettt pazara niyetlenmiştik bak bugün öğrenmiş oldun gözümüz aydın darısı bana inşallah ❤️
Sinemphotographyy 1prensesannesi__ Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder. Hayırlı bir evlat olur sana ❤️😍 Yarın kan vermeyi ihmal etme sonucuna beni de etiketlersen çok sevinirim çok mutlu oldum senin adına 😍
Sinemphotographyy 1prensesannesi__ benim daha silik çizgiyi ışık yansımasını degistererek birazcık gördüm ama ben çok beklemedim yaaaa
1prensesannesi__ Sinemphotographyy simdi silik ciktiysa gun geciktikce belirginlesir canım olsun yarin ya da cumartesi bidaha yap daha net cikar 🥰
1prensesannesi__ Sinemphotographyy insAllah canim benim 🥰🥰 Allah razi olsun yarin saglik ocaginda kan versem ya cumartesi sabah ya da haftasonu diye pazartesi ogrenirim 🥰 ama o zamana kadar iki test daha yaparim ben 😂
Sinemphotographyy 1prensesannesi__ https://mutluresim.com/image/nxxQPG https://mutluresim.com/image/nxxD0C Canım benim test bu. Çöpten aldım valla ahahahah Ama gözle bile çok zor görünüyor telefonumda iyi cekmiyor. Bak bakalım farkedecek misin 🥲 İki gün sonra tekrar test yaparım
Sinemphotographyy 1prensesannesi__ hahaha o zamana kadar kafanda netleşir zaten hayatım telefonla çektiğin halde baya görünüyor 😂❤️ Keşke bu sonuçlar haftasonu da belli olsa 🥲
1prensesannesi__ Deletedmon_98 he kız cocugu okula götürecektim baktim herkes test yapiyo pozitif dur dedim yapayim en kötü yarin yeni test alirim dedim negatif cikar nasilsa eksik kalmiym diye yaptim ama bi baktim cok silik bi cizgi belirdi hemde hemen 🤭🤭
1prensesannesi__ Sinemphotographyy nasip ya belki enabiza erken düşer düşmese de testle koyulasma takip ederim 🥰
Deletedmon_98 1prensesannesi__ hahahah süper 😂 ozaman büyümüşüz bile ❤️😂 pazara kadar daha netleşirmiş hatta sabah idrarı olsa daha belirgin bile çıkardı nasip işte
1prensesannesi__ Deletedmon_98 belkide canim cumartesi bi test yapiym diye düşünüyorum bide pazartesi 🥰 ancak netleşir
1prensesannesi__ Deletedmon_98 olabilir pazar sabahı test yaparım pazarteside kan veririm ayy napcagimi bilemedim 🥰🥰
1prensesannesi__ Sinemphotographyy cooook hafif bi gölge gördüm askom cumartesi gunu ilk idrarla tekrar yap muhakkak koyulasir 🥰