Feyzaclk Gece boyu midem bulandı(hamile değilim). Üşüme ve yanma hissi oldu hep şimdi bebeğimle uyandık ve pertim bütün kemiklerim sızlıyor hala üşüyüp titriyorum. Anneme söyledim ama anlamadı sanırım o uyuyor hala napıcam bilmiyorum. Oğlumu ayağımda sallayıp uyutmak istedim gücüm yetmedi
asell13 Feyzaclk üşüttün heralde canım acilden serum iğne yaparlar ilaç verirler biri bebeğine baksa gitsen iyi olurdu kendiliğinden geçmez
Blackkcat Feyzaclk canım mastit gibi geldi bana,çok yaşadığım için mi bilmiyorum ama göğüslerinizde yanma şişlik var mı,belki de kanınızda enfeksiyondur yani dr gitmeden asla anlaşılmaz,bebeğiniz için iyi olmalısınız zaten,Allah şifa versin
nb- Feyzaclk buna burda bi çare bulamazsın acile gitmen gerekiyo bi şekilde eşine ya da annene ulaşman gerekiyo. Emzirdiğini söylersen zaten ona gmre bi şey yaparlar
ElaEge Doktora götürebilcek kimse yok mu bi serumla kendinize gelirsiniz aslında geçen gün ablamda öyleydi bebegine ben baktık gitti geldi turp gibi şimdi
Feyzaclk ElaEge serum alınca emzirme diyecekler bebeğim için endişeleniyorum. Biberondan nefret ediyor
ElaEge Feyzaclk ilk kez sizden duyuyorum ama ablamında emen cocuğu var ya emzirmiştir bence ben hamileyim bende serum alıyorum vitamin hemen toparlıyor
Feyzaclk ElaEge mikrobik bişeyse verdikleri vitamin olmuyor. Benim crp 65 olunca vermişlerdi 12 saat emziremedim
Zeyneprky1 ElaEge bence gidip bir serum yaptırın emziriyor olabilirsiniz ama size birkaç saat emzirmemeniz gerektiğini söyleyecek o birkaç saatten sonra emziğirebilirsiniz tekrar
ElaEge Feyzaclk yine de bebişlerin tek tutunacak dalı anneleri oluyor ne kadar çabuk iyileşirseniz o kadar iyi geçmiş olsun🌸
Feyzaclk Izzet @ElaEge @Blackkcat @FatmaTemiz @Melodimm kanda %85 oranında enfeksiyonmuş. Yatış verdiler ama kabul etmedim
FatmaTemiz Feyzaclk çok geçmiş olsun enfeksiyon için kurudut kaynat ve iç birebir hemen faydasını görürsün inşallah
Blackkcat Feyzaclk tahmin etmiştim canım ya mastit dedim ya kanda enfeksiyon,başıma geldi ikiside,Allah şifa versin🤲🏻
ElaEge FatmaTemiz ahh ya çok geçmiş olsun Allahım tez vakitte şifa versin size doğal yöntemlerle devam edicez mecbur