Denizanne Merhaba kızlarr benim haftaya ikili test yaptırmam gerekiyor ama devlet hastanesinde randevu oluşturamıyorlar doluluktan en erken 15 gün sonraya var ama benim haftaya yaptırmam lazım 😑 Özel hastanelerde fiyat nedir ortalama bilen yaptıran var mı?? Bi de bu testin işleyişi nasıl oluyor sadece kan mı veriyorum??? Kafamda deli sorular. 😄😄😄
Lina-araf Denizanne slm 140 tl oalrak fitat aldim ben kendi doktorun ozelde ise o yapıyor bende alamamıştım doktorum fiyat verdi neyseki ala bildim devlet hastanesinde çok şükür 🙏🏻
Lina-araf Denizanne ultrason la bakılıyor çocuğa cnm ondan snra bir kaç kan tahlili yapılıyor allahin izniyle benimde herkesinde iyi geçer 🙏🏻
Denizanne Ba-mu aynen yorumlara göre bende özelde yaptırmaya karar verdim ikili test yaptırıp sonuçları iyi almayan oldu mu öyle olursa nasıl bir yol izlemeliyim ki inşallah olmaz herkesin bebeği sağlıklı olsun 👼🏻🙌🏼
snmtrhn Denizanne kan veriyorsun sonra ultrosona giriyosun bunkadar sen al gunu 15 gun sonra yaptir nolcak ki
Sydcan Denizanne bende sureklı kontrle gıttgm özel hastande yaptrmstm ultrasonda bebegn bı kaç ölçümnü yapıyo sonrda kan verıosun canm muayne parası 80 tahlıl parası 50 vermstm ıkılı test için
Tugbax68 Erken gidersen sira bulursun canim önce ultrasondan ense kalinligina bakiliyor sonrada bir tüp kan aliniyor
Aysegulkinyas Denizanne canim bende kismetse yrin yaptircam bezmialemde 150 tl devlet hastanelerinde cogunda yer yok yafa makine bozuk denildi en sonunda uygun olarak orayi buldum eger istanbulduysan oraya bakabilirsin yapnda docent doktor