Babyy21 Çok merak ediyorum bunu , ıkınırken acıyor mu çok ? Yani bebek çıkarken vs çok acı çekiliyor mu acaba 🙈😃
Wera Babyy21 en kolay rahat kısmı ıkınmanın gelmesi vucud kendi ıkınma yapıyor sende ılınınca çıkıyor saten ıkınma geldiğinde sancı olmuyor
Esrakml Babyy21 acımıyor tam tersi nasıl iyi ıkınırsanız bebeğiniz o kadar çabuk çıkar ben ilk cocugumda normal oldu doğum sırasında ıkın dediler ıkındım olmadı daha kuvvetli dediler 2.ıkınmamda doktor çekti aldı bence çok güzel bir his benim doğumum çok kolay oldu belki ondan hoşuma gidiyor inşallah ikinci bebeğimde öyle kolay gelir 😃😃😃😃
Cicekmelisa Babyy21 sancı gelince ıkın diyo doktor ıkınıyorsun sancı bırakınca ıkınma isteğide gidiyor korkutmak gibi olmasın ama en zor kısmı ebenin ustune cıkıp karnına butun gucuyle bastırması o an butun kemiklerim kırıldı gibi hissettim 🥲
Zuleyhadere25 Wera nasıl sancı olmuyor ıkınma hissi geldikten sonra sancın geldikçe ıkınıyorsun sancın gecince duruyorsun
Wera Zuleyhadere25 ben normal doğurdum ıkınma hissi gelince vucud kendi ıkınma hissi veriyor ve asla sancı ağrı olmuyor ebe saten ıkınmada geldi sende ıkın diyor vucud saten o an kendi bebeği çıkarmak istiyor bizde ıkınarak destekliyoruz siz sancı çekerken ıkınıyormusunuz ben 12saat sancı çektim o ıkınma hissi gelene kadar asla ıkınmadım
Esrakml Cicekmelisa herkes böyle söylüyor ama bana bastırmadilar sadece eşiğini çıkartırken çok hafif bir güç uyguladı eliyle çekti aldı onuda öyle üstüme cikip bastırma felan olmadı neden acaba 😃😃
Cicekmelisa Wera öncesinde çekilen sancılarda ıkınma hissi olmuyor ki zaten artık açılma tam olup doğum başladığında ıkınma hissi oluyo
Wera Cicekmelisa aynen ama bayan ıkınma hissi olurkende sancı oluyor yazmış bende ıkınırken sancı falan olmadı
Sabina13 Babyy21 yok ikinirken bebek cikarken hic bir aci olmuyor..kabiz gibi bir sey 😄rahatliyor insan🤣🤣
Churcill Babyy21 tam tersi ıkınmak beni daha da rahatlatmıştı çünkü ağrı geldiğinde ıkınıyosun. bebek çıkarken de böyle birden için boşalıveriyo her şey bitip gidiyo valla çok rahat 😂 ağrı acı kısmının yoğun yeri bence sancı çekmek, doğum anı değil.
Nesli46 Babyy21 benim doğumumda vücudum kendi kendine ıkınıyordu doktor ıkınma dediğinde bile okunmayı kesemiyordum 10 dk da doğdu bebiş🥰doğumdan sonra sıfırlandı benim bellek hiç ağrı falan hatırlayamıyorum ama açıklık oluşurken ağrı oluyordu biraz
Mylove47 Babyy21 çatı dar değilse acimaz fazla ikinirken uyusturuyolar altını zaten hissetmezsin ama çatin dar olursa ağrısı olabilir
Aytac27-07 Normal doğumun en kolay yanı ıkınaraka doğurmak valla🤣🤣🤣en kötüsü süni sancı ve doğumdan 3 saat önce giren bel ağrısı,😐😐
Hazalaskin Babyy21 o bebek çıkışı en rahat kısmı 🤣 ama ikinmak çok zor yaa hem sancı çekip hem ikinmak baya zor