Esra_4774 ikitosbikannesi_ Benimde ilk gebeligimde ben turşuyu bidonunu allirdim yerdim suyunu özellikle bardakla içerdim o bebeğimi17 haftalık kaybettim erkekti ondan dedim size şimdiki bebeğim önce limon çok yerdim mide bulantım çok olduğu için artık tartliyi çok çok yiyom🙂
neanladinyurdagull Esra_4774 ay valla internette görmüştüm çok canım çekmişti acayip heycanla izlemiştim.Tabiki yemem ama yerken çekilen videoya bayağı iç geçirdim valla
Aylin969696 Yeşil domates turşusu kurarken yeşil domates aşerdim resmen agzimin suyu aktı diyebilirim ama yemez olaydım tadı çok kötü ve acıydı siz siz olun olmamış şeyleri asermeyin 😂
Aylin969696 Esra_4774 turşu halini değil ama direk dalından koparılmış yeşil domates benmi sanssizdim ya aşırı acıydı tadı 😂
umaydurununannesi Esra_4774 bı adamın sakalını gorunce pısmanıye cekmjstı canım hala bırı pısmanıye dıyınce aklıma o adam gelıyo bembeyaz sakallı bı amcaydı 😃😃
ElifKarata Esra_4774 ıstakoz ve ahtopot 🤣🤣🤣🤣🤣 ve tadını hiç bilmiyorum hiç yemedim facebookta habire karşıma çıkıyor ölmeden yersem çok iyi