seraap kizlar böyle bisey yasiyan var mi avucumun ici yaniyo kasintidan ölüyorum ayaklarimda ayni sekil 😩 sonra acile gltmem gerekir mi böyle bisey tehlikeli mi ??
mehtap28 seraap hemen acile gitmelisin Allah korusun erken dogum riski olabilir bende yasadim gecti cok sükür sende ihmal etme
Nilbhr seraap bendede var tatlım başka sebeplerden dolayı hastanede yatıyorum şimdi doktorum kolestazda ani bebek ölümleri oluyor dedi ihmal etme sakın bu arada ilaç kullanıyormusun
seraap mehtap28 37+4 haftaligim canim zaten bundan 3-4 hafta ciger degerlerim zaten düsük cikmisti onunla iligisi olabilir mi ?
mehtap28 seraap bilmiyorum ki canimin ici sen yine de ihmal etme son haftalar ama olsun ihmale gelmez
Nilbhr seraap sadece elim ayağım değil bütün vücudum kaşınıyor ama zaman zaman geçiyor sanırım bebek karaciğere baskı yaptığı zaman oluyor.hastaneden bir sonuç çıktımı
seraap mehtap28 hastane de tuttular beni canim ciger degerim cok yüksek cikti yarin sabah diger sonuclar cikacak ona göre yarin sezeryana acil olarak alincam
MerveSglk95 Malesef bende de çıktı ayaklar ve avuç içlerini çok kaşındırıyor devamlı doktor kontrlunde olman lazım bide ilaçlarını aksatma
seraap MerveSglk95 ben az sonra hastaneye gitcem canim aradim hemen gel dediler haftamda ilerli diye 37+4 oldum
Pembeli_anne Bende de var maalesef şu an 36+1 haftaligiz doktor 37 de alacağız diyor sizde durumlar nedir ilaç tedavisine başlandı ama doktor riske atmaya gerek yok 37 alalım diyor
seraap Pembeli_anne hadi ya bende 37+ haftayim öyleysw bende de hemen alirlar normalde 11 gün sonra sezeryan terminim var
MerveSglk95 seraap Evet bencede riske gerek yok ben daha 33 haftalıgım daha beklemem gerekiyor ama senin haftan iyi
Pembeli_anne Ani bebek ölümü ve bebek kakasini yapar die bekletmiyolar canım. İlaçla kan değerlerim düşerse belki ertelerler ama riske atmiyolar
seraap Nilbhr kan aldilar 30 dakika önce ve nst ye bagliyim suan sanci kontrollu yapiyolar bakalim ne cikcak
seraap Nilbhr sonuc cikti canim ciger degerlerim cok yüksek hastane de kalmam lazim yarin sabah diger sonuclar gelcek ona göre acik sezeryana alincam