Sumeyyealts Oksapar kullananlar doktorunuz ne zaman bıraktıracak iğneyi bana doğumdan bir gün önce dedi fakat normal doğumun ne zaman olacağını bilemeyiz sanırım sezaryen planlıyor sizler kaçıncı hafta bıraktınız iğneyi
2cat1baby Sumeyyealts planlı sezaryen olucam bir gün önce bırak dedi bana.siz neden kullanıyorsunuz belki sezaryen planlanıyordur size de ben hem gebelik zehirlenmesi yaşıyorum hem gebelik şekerim var
Merve1414 Sumeyyealts oksapar kullanıyorum 2 normal doğum yaptım hiç bırakmadım doğum için yatış yapıldığı gün vurulmadi sadece
Momela Sumeyyealts bende kullanıyorum cuma günü kontrolüm var göğüs hastalıkları eğer dur derse duracağım inşallah der 😒
BirazbundanBirazondan1 Sumeyyealts benim ani suyum gelmesiyle sezeryana girdim. Bir gün önce akşam 5.30 yada 6.00 arası vurulurdum. Öğlen 2 gibi sezeryana girdim. Sorun olmadı. İğnenin üzerineden 12 saat geçince sorun olmuyor
Sumeyyealts 2cat1baby 2cat1baby kan pıhtılaşması var hafif derece bırakırsak bebeğin gelişimi durur dedi ben normal doğum istiyorum ama normal doğumda da bir gün öncesini nereden bilicez o gün soramadım bir sonraki kontrolde soracağım
Sumeyyealts Merve1414 ben hep gece vuruyorum 1 gibi öyle alıştırdım siz nasıl yaptınız vurulduktan sonra sancı su vs gelirse sıkıntı olmaz mı
Merve1414 Sumeyyealts bende 4_6 arası vuruyorum sağlık ocağında vurduruyorum daha çok kendim sürekli koldan vurunca egzama gibi yara oluyor kolumda ve morarma çürüme oluyor
Sumeyyealts Merve1414 doğumda sıkıntı olmadı değil mi benim trombositlerim baya düşük çünkü Hematoloji takipliyim 85 civarı bazen 75 e düşüyor
Sumeyyealts BirazbundanBirazondan1 ayy korkuyordum bende doktor 36 . Hafta değerlerine bakarız düşükse kortizol ilacı veririm dedi :(
Sumeyyealts BirazbundanBirazondan1 peki trombosit değeriniz o zamanlar kaçtaydı kan tahlili yapılmış mıydı
BirazbundanBirazondan1 Sumeyyealts 1 hafta önce yapılmıştı kan tahlilerim doktor soylemedi benimde sormak aklıma gelmedi.
N-23 Benim tüp bebek o yüzden kullandım erken doğum riski olur diye 35 de bıraktım 37 de sezeryana gircem Allâh nasip ederse