Maviaslan Merhaba anneler, Normal doğum yapanlar hastaneye yatışınız saat kaçta yapıldı veya doğumunuz kaçta gerçekleşti? Gece mi gündüz mü olarakta cevaplayabilirsiniz. Çevremdeki hikayeler hep gece olduğunu gösteriyor.
Kaderrhamza Maviaslan 38 +3 de öğlen e de sancım başladı hafif hafif 6 da hastaneye gittim 6 ya kadar evde çektim sancimi duşa falan girdim akşam 9 buçukta doğum yaptım ilk oğlumu şimdi 40 haftalık oldum bekliyorum hayla
Merve1414 Maviaslan benimkiler geç doğuşu 41 hafta doğmak bilmedikleri sen doktor bugüne kadar dogmazsa ben doğumu başlatıcam dedi ve ilk doğumda sabah erken gitmiştim tecrubesizlik ve hastanede yerim diye aç gitmiştim kan falan alınınca bana yemek yemek subicmek yasak dediler ve fitili 12 de verdiler sancı 1 saat sonra başladi akşam eranlarinda kucağıma almıştım 2. Doğumda geç gittim öğle yemegimi yiyin öyle kan verdim bu sefer 13.30 da verdiler fitili 16.15 gibi doğurmuştum şimdi 3. Hamileliğim daha 12 haftaligim
Fa1503 Maviaslan 9 buçukta 10 cm açıklıkla gittim 10.20 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür Evde tüm sancıyı çekmişim
Hazalaskin Kaderrhamza aa bende ikinciye gebeyim ikinciler daha erken gelir derler yalanmış 🫢 ben zaten kızımı 40+4 de doğurdum
_Hulya7106 Kaderrhamza evde çektiğiniz sancı da hastaneye gittiğinizde açılmanız varmıydı ? Ne dereceydı varsa
Merve1414 Maviaslan doğumu onunla başlattı doktor açılmayı bı nevi suni sancıyla müdahale ettikleri gibi onla müdahale etti vajinanın yumuşaması ve açılmasını sağlıyor diye biliyorum ve bana göre çok da iyi inşallah 3? Doğumda onla başlar
Boncukk123 Fa1503 ne guzel canım ya evindesin en azından yabancı yer degıl ama iste nişan gelmesi su gelmesi bebek iyi mi acaba diye düşünmek tedirgin ediyor insanı yoksa evde bütün sancıyı çekip gitmek daha iyi
Maviaslan Fa1503 10 cm açıklıkla gittiniz bunu nasıl başardınız acaba? Dün sıfır açılma ama sancı kasılmam vardı . Açılma olduğunu hissetmezsib diyor ebemiz. Sancı da dayanılmıcak gibi değil .
Youngmotherr Maviaslan benim 40*3 de gece saat 01.30 gibi suyum geldi ambulansı aradık 2.30 civarı ambulansla beraber hastanedeye gittim sonra 3.50 de yatış yapıldı kendi sancımı çekiyordum 6.15 de doğum gerçekleşti 🥰
irem10 Youngmotherr böyle olunca hastane de yatirmiyorlar eve gönderiyorlar sanırım demi , zaten sabah erken doğum yapmissinjz
Maviaslan Merve1414 3 ile 6 saat arası suni sancı doğumu başlattı diyebilirz o zaman. Karnınız düşmüş müydü aşağıya? Benim şuan çok aşağıda ve sivrileşti karnım çok sert oldukça da gergin
Izzet Maviaslan 38+3 de gece 12 de sancim basladi bn ilk anlayamadim uyuyodum 10 dk sonra uyanip tuvalete gidiyodum buyuk cisim var gibi hissediyodum 3 de aklim basima geldi 4 de kanamam oldu takip ettim sanci 5 dk ya bi gelmeye basladi esimi 6 da uyandirdim 6 bucukta yola ciktik 8 de hastaneye yattim 11.38 de dogurdum cok sukur bn cogunu evde cektim de gittim
Maviaslan Izzet Çok güzel olmuş sizinki 🧿 ben 2 gündür sancıya uyanıyorum fakat su gelmesi nişan gelmesi kanama vs yaşamadım hala. Kasılma ve sancıları yaşayarak başka belirti olmasını bekliyorum 😊
Simge16 Gece 4 de hafif sancılarım başladı sabah 7 de hastaneye gittik. 9.15 de suyumu patlattılar 10.25 de doğum yaptım
ikiprensannesi53 Maviaslan ilk dogumum gece 3 su gelişi ile hastaneye gitmek hazırlık o bu derken 7 buçuk yatisim yapıldı öğlen 11 veya 12 sancı başladı akşam 6 oğlum doğdu ikinci dogumum sabah 9 buçuk suni için hastaneye yatisim yapıldı suni takildi 9 bucukda 2 de sancim basladi öğlen 4 de oğlum doğdu çok kolay çok basit Bi doğum oldu yanimdakilerin katkısı çok fazlaydi devlet olmasına rağmen yanımda ebe ve stajer durdu gelip gittiler hep stajer olan hep yanımda durdu sohbet muhabbet felan derken sular gibi dogumum oldu nasıl olduğunu anlamadım bile çıt çıkarmadan doğurdum ilkinde kendi sancimda hastaneyi inlettim ikincide suni sancı aldım ses çıkarmadım ilk doğum 5 dikiş ikinci doğum hiç dikiş olmadı
Maviaslan ikiprensannesi53 🧿 ne kadar güzel 🌺 Sancılarım var kasılmam var su , kanama yok . inşallah her şey su gibi akıp gider. Bu gece olacak diye düşünüyorum bekliyorum 💕
Fa1503 Maviaslan sabah çok yoktu sancı akşam artınca gittim Allah dayanma gücü vermiş demekki bende kendime şaşırmıyorum canım da tatlıdır
Hazalaskin Maviaslan sabah 11 de yatisim yapıldı akşam 19:40 doğdu kızım. Suyum geldiği için gittik su geldikten sonra bırakamam dedi doktor yatış verdi zaten günümde geçmişti 40+4 du. açıklık 3 cm di gittiğimde. Saat 3 e kadar kendi sancimi bekledik fakat sancım gelmedi. 3 de suni sancı başlandı. Saat 6 ya kadar adet sancısı gibiydi 6-7 arası siddetliydi zaten 19:20 de çatala son kez çıktım 19 : 40 da kollarimdaydi fındık kızım