Minikmucizem4490 Merhaba arkadaşlar 33 haftalik cift yumurta ikizlerime hamileyim 2 gun once nst de minik minik sanci cikti ve doktorum rahim agzinin da kisaldigini belirtti her an dogum olabilir dedi. Iki doz ciger gelistirici oldum 24 saat arayla ve bir litrelik te serum takildi sanirim sanciyi engellemek icin. Ayrica nidicard diye bi ilac yazdi onu kullaniyorum bel agrim disinda hic bir sikayetim yok. Bu haftalarda dogum yapan var mi aranizda ya da bu kullanilan ilac ve serumun etkisi nedir ne kadar uzatabilir dogumu tecrubeli olanlariniz varsa lutfen bilgi verir misiniz bu arada bebeklerimde biraz zayif 1600 ve 1700 gr lar su an😔
GamzeCan Minikmucizem4490 canım haftan cok kücük değil, ikizler genelde birazcık minik olur🤗 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn🙏🏻 Yat yatabildiğin kadar tuvalet dışında hic kalkma yataktan şuan durumun nasıl?
Minikmucizem4490 GamzeCan amiin cok tesekkur ederim su anda iyiyiz sukur tekrar sanci falan cikmadi ilaca devam ediyorum ve dedigin gibi bolca yatiyorum Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah 🙂
GamzeCan Minikmucizem4490 amiin canm benm sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin stress yapma🤗