Minikkelebegim13 Farklı renk ve kıvamda akıntılar var bunların hangisi ne akıntısı olduğunu tam olarak bilmiyorum bilenler aydınlatabilir mi? Örneğin yumurta akı gibi şeffaf akıntı,kıvamlı beyaz yapışkan akıntı,sulu beyaz akıntı vb. gibi..
Melk_plt00 Minikkelebegim13 beyaz yapışkanlı akıntılar yumurtlama dönemini yada ölü hücreleri bakterileri dışarı atıyordur yani korkulacak bi durum değil bence
Merve-metin Minikkelebegim13 ben kendimden örnek vereyim canım yumurtlama döneminde şeffaf yumurta akı gibi akıntı oluyor çatlama olduğunda da krem gibi beyaz yoğun akıntı oluyor canım
MorKelebek54 Minikkelebegim13 seffaf akimti normal akinidir yani aslinda gelmesi gerekeken saglikli akimti seffaf akinti. Limon sarisi renkte skinti enfeksiyon, yesil akinti olursa ki sari akitmidan sonra yesile donuyo o da ilerlemis enfeksiyon demek yani kendimden yola cikarak soyluyorum bende genelde hamilelikden sonra oldu bu durum. Hafif sari akinti geliyo sonra yesile ceviriyo doktorum basit bi vajinusmus dedi bebege bi zarari yokmus. Ne kadar dikkat edersen et bu senlik bi durumdan kaynaklanmaz dedi doktorum. He bide beyaz akinti. Beyaz akinti da sari dan once geliyo bende bi kac gun beyaz skinti sonra sari sonra yesile donuyo (doktorum fitil veriyo onu kullaninca geciyo bi kac hadta bida oluyo) tabi beyaz akinti her gebelikde oluyo yani beyaz akitmi bu yuzdendir su yuzdendir diyemem benim ilk belirtim mesela beyaz akintiydi kokusu yoktu doktorum normaldedi baska da bildigim yok valla kendimde tecrube ettigim icin soyliyim dedim
Fatmadali @Minikkelebegim13 Bende kendimden örnek veriyim yumurtlama öncesi artan su gibi akıntı oluyo bayağı ıslanıyorum işemiş gibi bazen, tam yumurtlama zamanı yapışkan gibi yoğun renksiz böyle şeffaf hatta uzayan yapısı oluyor Enfeksiyon kaptığımda ise beyaz yada sarı yoğurt kesiği gibi hafifte kokulu oluyor canım
Minikkelebegim13 Benim önce beyaz yoğun yapışkan akıntım oldu 3 gün daha sonrada sulu beyaz renkte oldu hatta bi anda hissettim o akıntıyı hani regl olunca hissedilirya o şekilde hissettim. İnşallah yumurtlamadırda değerlendirmişimdir🫣 ama şeffaf görmedim belkide olmuştur ama ben farketmemişimdir bilmiyorum