Esracmmm Öncelikle çok özür dileyerek söylüyorum Biraz önce tuvalete gittim idrar dan sonra sarı yoğun kıvamda akıntı gelmiş ama rengi açık sarı bu nişan olabilir mi
Mercimeek Esracmmm geçen forumda okudum bir kadının da öyle akıntısı gelmiş yapışkan bir kıvamda nişanmış o ama seninki hakkında birşey diyemem kuzum
Mervebbcggf Oyle akintilar benim gebekik boyunca hep vardi bir gece kalktim ve benden kan gelmisti ve doktkrun nişan gelmistir o nişan demistj persembe dogumum olucak siz kac hactaliksiniz
Esracmmm Mervebbcggf bende hiç olmuyor işte ve bu idrardan sonra peçeteye değil normal tuvalette geldi biraz fazla geldi akıntı gibi değiş yani 39 bitti
Esracmmm Hnd_01 normalde iç çamaşırına gelmiyor bişey ama ilk defa oldu ve öyle akıntı gibi değil kokusuz
Hnd_01 Esracmmm benmde kasintim yoktu sarı akıntım olmuştu meğer idrar yolu enfeksiyonu geciriyormuşum.doktorunuza mutlaka söyleyin.acilmaniz da varmış.ihmal etmeyin.siviysa amniyotik sıvı da olabilir.
Esracmmm Mervebbcggf bi daha gelirse zaten çoğu kişi nişan olunca sonradan rengi dönüyor diyo kahveye falan bekliyorum sabaha ağrım falan olmazsa bu arada 1 cm açılmam vardı geçen hafta
Esracmmm Hnd_01 normal günde gelir ya akıntı öyle mi olmuştu yoksa tuvalette yoğun şekilde mi bi kerelik mi
Esracmmm Mercimeek ya bende görüyorum hep yazıyorlar sarımsı idrardan sonra özellikle gelip sonra sonra rengi dönüyormuş bazılarının da yeşilimsi oluyormuş hatta o yüzden anlayamadım aman en fazla doğururum 😅