Gozdemomy Kızlar kusma ishal den gittim hastaneye nst de sancı çıktı açılmam yok serum yedim sonra birdaha nst ye girdim yine sancım var doktor bu o kadar cok sancı değil dedi 1. Doğumunu normal yapmışsın doğum sancısı nedir bilirsin dedi öyle sancın olursa bekleme gel dedi simdi daha eve yeni girdim bebek karnımda habire toplanıp duruyo böyle aman amam sancım yok ama valla ben yapcağımı bilemedim 34+2 haftalığım
Irmakelizim06 Gozdemomy nasıl hissediyosun sancı nerde ilk çocuk benmde karın ağrım var iki tarafta ama sancımı gaz sancısımı ayırt edemiyorum 34+5m bende
Gozdemomy Aybuke35 eve geldim iste canım bekliyorum birdaha sancılanırsam giderim su anlık sancım yok ama bebek toplanıyor yine
Aybuke35 Gozdemomy kahve rengi akintim geldi hemen hasta neye geldik nst bağladılar 10dk da bir sancm var 1 parmak aciklik var dediler ciger gelistirici verdiler serum taktılar bugün yaticakmisim 3 saat de birde nst gircem nolck biiyorum
Almanyagelini Aybuke35 Allah kurtarsın, hayırlı neticeler alın inşallah. Dün gece bende suyum geldi diye hastaneye gittim, gelen nişanmış🙄 Ben sancı hissediyordum ama NST’de çıkmadı. Size sancınız var dediklerinde NST’de kaç gösteriyordu acaba?