Aslanmom1 Bugün adet günümdü fakat olmadım. 1 saat önce peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi devamı yok. Elimde test olmadığı için öğlen ovulasyon testi yapmıştım çok koyu bir çizgi çıkmadı. Gebelik olsa kesin gösterirmiydi ?
3458 Aslanmom1 tam net bır şey dıyemem ama ben ovulasyon yaptığımda hıc kırmızı olmuyordu ama evde benim de testım yoktu ovualsyon testıyle benim çıkmıştı tabi ben o dönem ılac kullanıp 15 gün sonra yapmıştım .koyu çıkınca da normal testle bakmıştım hamıleydım
momofmychildren Aslanmom1 ben ilk ovulasyon ile denedim bişey çıkmadı çok üzüldüm iki gün sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı
Aslanmom1 Melk_plt00 Gebelik hormonu yükseldiği için LH hormonuda yükseliyor ve o şekilde sonuç gösteriyor diyor bazıları o yüzden kafam karıştı
3458 Aslanmom1 yanlış bir bılgı vermek istemem bende pkos olduğu için hiç kırmızı olmuyordu yumurtlamayı asla gormemıstım bir de ilaç kullanıp doktorun dedıgı zamanda yapınca çıkmıştı . İniallah güzel haberler alırsınız rabbım gönlünüze göre nasıp eder 🙏