Yaprakdokumuseverr İlk gebeliğimde zehirlenme yaşamıştım. Tansiyonum şimdi de 3 gündür yükseliyor. Sizlerin de başına geldi mi?
ElaEge Yaprakdokumuseverr bende tansiyon konusunda korktum 15. Hafta biticek doktoru aradım sabah 10/6 şimdi 14/9 diye yaşın küçük gayet normal sürekli yüksek görürsen gelirsin dedi ama bi iki saate 12 ye inmişti zaten yedigim yemeklerden kaynaklanıyor herhaldr
Gayee16 Benim de çok yüksek 16ları gördüm doktorum 14 üstü benim için riskli dedi. Acil müdahale için limonlu su iyi geliyor fakat mutlaka doktora söyle benim test yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı
Cocuk_Gelisimci_Anne Yaprakdokumuseverr inanki bilmiyorum ilk oğlum da yaşamadım hiç bu oğlum da yaşamıştım hemşirem öyle demişti
Yaprakdokumuseverr Cocuk_Gelisimci_Anne acile gittim bu haftalarda olmaz 20.haftadan sonra olur dedi. Kardiyolojiye yönlendirdi. Belki tansiyon hastasısındır dedi.
Cocuk_Gelisimci_Anne ElaEge bende şu an ölçtüm 10 6 Allah’ım hepimize sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌺
ElaEge Cocuk_Gelisimci_Anne allahım zamanında getirsin kucağına stres yapmamaya çalış düşündükçe çağırıyoruz gibi geliyor