Kahramankentli iPhone kullanıyor kendisi bildirim gider mi hanımlar birde benimki şifreleri kaydediyor onun ki de kaydediyordur değil mi illaki
merylii_ Kahramankentli gider canım ben arada eşimin instagramına giriyorum bildirim gidiyor İstanbul’da iPhone(Samsung vs.) cihazı az önce hesaba erişim sağladı diye bildirim gidiyor
AslanKadini Kahramankentli bildirim gidiyor hesap açıldı şu marka telefondan diye. Eşimle benimki birbirimizde açık oradan biliyorum
Minnakbiranne73 Kahramankentli kesinlikle bildirim gider eşimle birbirimizin telefonlarında açık kullanırız yıllardır ordan biliyorum telefonun markasından girildiği şehiri kadar bildirim gider
Birdadaskizi Gitmez telefon senin elindeyken kur kendine. Ama ona bildirim gelince sanada gelir senin telefonunun ekranında denk gelirse tepki gösterebilir
dilinkopsunemi-bisus Kahramankentli bildirim gider ek olarak da parolalar için face ıd istiyor yani yüzü algılamadan giriş yapmıyor.
Merve1414 Kahramankentli gider yani benim hesabıma biri giriş yapsa yada ben başka telefondan giriş yapsam bana hemen dogrulma kodu geliyor
Ebru-29 Kahramankentli bakmanızı gerektirecek bir durum mu oldu ? Bence boş kuruntuysa böyle bir şeye kalkismaniz hoş olmaz telefonu onun mahremi
Zeynepli12345 Kahramankentli İlk giriş esnasında bildirim gider. Giriş yaptıktan sonra senin telefonda açık kalırsa her girmende bildirim gitmez. Benim eşimin hesabı açık hiç girip bakmıyorum benim internetim sınırsız olduğu için o kendi giriyor bakıyor kapatmıyor her girmesinde bildirim gitmiyor ordan biliyorum
Melodimm Kahramankentli Gider mesaj bildirimlerde görünür.Telefonu senin yanında olursa bildirim geldiği an sile bilirsin.Gormez böylece.
Nesli46 Kahramankentli gider ama İnstagrama girer girmez İnstagram bildirimleri kısmından silersen ondanda silinir☺️